Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Társakat keresek fogyáshoz.... fórum

Társakat keresek fogyáshoz.... (beszélgetős fórum)

25. apeeng (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
ma 17:01

Igen, egyedül nehéz, jó hallani a biztatást...

aztán megmértem a cukromat, súlyomat, irány a diabetológus...azóta a cukrom 5.5 körül van, és havi egy kilót fogytam...

a nejem nem hajlandó ilyesmire, pedig őt könnyebb átugrani, mint körbeszaladni...(ő is 77)

24. Hansika (válaszként erre: 23. - 55Judit)
ma 16:51

Nem erint a fogyozäs, semmi tapasztalatom erdemben nincs benne.

csak gondolom engem visszahuzna a mässal csinäläs a fogyiban.

23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Hansika)
ma 15:49
Van akinek elhatározás kérdése, van akinek ennél kicsit bonyolultabb a dolog. A fogyókúra egyébként mind működik, csak utána jön a fekete leves. De minden fogyókúrázónak át kell esni ezen, másként nem hiszik el. A saját tapasztalat a legértékesebb.😀
22. 55Judit (válaszként erre: 20. - Michelle.r)
ma 15:46

Köszi!

Igen, működik, lassan de biztosan. Nem sietek sehova, még csak 70 éves vagyok.😀

21. Hansika (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 15:40

Nekem nem kell fogyozni, de szerintem ez csak elhatärozäs kerdese...

En biztosan egyedül csinälnäm, mert5 ketten mär csak beszelgetes lesz belöle.

20. michelle.r (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ma 08:50
Ezért működik. Hajrá! 💙
19. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
ma 06:56

Pedig csak rajtad mulik ;)

Menj le terembe edzeni, hatha hasznal.

18. Svcs
tegnap 17:22

Írhatnál magadról honnan indulsz( kg,cm,kor)? Milyen mozgást végeznél,életmódváltásban vagy valami diétában gondolkodsz?

Kezdhetnéd egy saját naplóval ahol őszintén leírod egy napod,ott tudnánk motiválni. Ez csak ötlet.

17. Hansika (válaszként erre: 15. - Enissa)
tegnap 17:19
ähhhh, kutyänak se kellek...
16. Enissa (válaszként erre: 14. - Plavalaguna)
tegnap 16:39
Teljesen egyetértek. Egy jó edző aranyat ér.
15. Enissa (válaszként erre: 13. - Hansika)
tegnap 16:38
Lehet, azt könnyebben találsz.
14. plavalaguna (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
tegnap 16:33

Én elmentem egyszerűen személyi edzőhöz. azóta a nem edzős napokon is könnyebb odafigyelni. Egyik legjobban elköltött pénz.

plusz több gyakolratról kiderült szarul csináltam mindig :) így pl nem fáj a térdem olyannál aminél fájt, ilyesmit képzelj :) egy edző aranyat ér

tegnap 16:20
En is tärsat keresek de nem fogyäshoz..-))
12. Enissa (válaszként erre: 10. - Loch ness)
tegnap 16:02

Emlékszem, hogy volt csoport ahol a pénz volt motivácó. Összedobtak X forintot és a nyertes mindent vitt.

Azt nem értettem, hogy tudták kizárni a csalást.

11. 55Judit (válaszként erre: 10. - Loch ness)
tegnap 15:54
Igen, fogyózós fórum rengeteg van itt, csak egy idő után leállnak. De ha Csillagfürt azokban keresne, megszólítana régebbi fogyózókat, talán még együtt is folytathatnák, és a régi fórumokat is újra indíthatnák. Ötletelni is lehet azokból, hisz tapasztalatokat írtak bele, azt is mit esznek, mit mozognak.
tegnap 15:30
Régebben a hoxán is voltak ilyen fogyózó csoportok, és nagyon jól működtek. Nyilván mindenkinek saját magának kellett fogyóznia, de biztatták egymást, megbeszélték a dolgokat, elmesélték egymásnak a kudarcokat-sikereket, és volt, akit ez lendített tovább. Meg az is, hogy ciki lett volna azt elmesélni, hogy "ma megettem egy fél tortát". Van, akinek erre van szüksége és valóban segítség neki. Van, aki jobb szeret magában fogyózgatni. Úgyhogy ne törjétek le rögtön a fórumindító kedvét, mert jó az ötlete. Remélem, jelentkeznek majd társak, akikkel együtt tud tovább fogyókúrázni.
9. Enissa (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
tegnap 15:10

Kedves Csillagfürt!

Én nem akarok fogyni, de segíteni talán tudok.

Ha tudod, nincs egészségügyi akadálya a fogyásodnak, nem eszed túl magad, mozogsz eleget és úgy sem fogysz, orvossal beszélj erről.

Ha nem ez a gond, akkor írd ide le őszintén, mikor mit ettél, és mennyit. Tudunk itt többen segíteni, hogy hol rontasz.

Sokszor látom, fogyózik valaki és írja miket evett, rácsodálkozom, hogy én attól az élet 250 kg felett című adásban lennék.

Ha van rá pénzed, lehet rendelni egész napos menüt.

Ha nincs, akkor próbálhatsz a cukorbetegek étlapjáról koppintani magadnak napi menüt.

tegnap 15:05

Ha életmódváltásba kezdünk az életünk végéig kellenr tartani....lehetetlen volt számomra.

Amihez keress inkább valakit, ha edzésre akarsz menni, azt viszont tényleg jobb párban, legalább az első alkalomig 😉

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Michelle.r)
tegnap 15:02
Így igaz! A fogyáshoz nekem sincs társam, csak motivációm. De az megrendíthetetlen és bivalyerős!😉
6. michelle.r (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
tegnap 13:48

Nem kötekedni akarok, de akkor másokkal együtt sem fog. Ha megvan az elhatározás, ha tudod miért csinálod, akkor egyedül is megy.

Mi lenne, ha nem fogyni akarnál, hanem egészségesebb lenni? Annak lesz mellékhatása a fogyás. És annak az agyad sem fog ellenállni.

5. Violet18 (válaszként erre: 4. - Hansika)
tegnap 12:53
Már megérte 😉😘
4. Hansika (válaszként erre: 3. - Violet18)
tegnap 12:32
piros pontot erdemeltel tölem.
tegnap 12:00
Ehhez nem társ kell, hanem észben késznek lenni. Amíg nem.hittem el h szükségem van rá, nem.is ment, de miután azt agyban is eldőlt, könnyű volt
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Csillagfürt3)
tegnap 11:03
Oké! Én is fogyóban vagyok, de nem fogyókúrával, így aztán lassú a folyamat. Te biztos gyorsabb módszerben gondolkodsz.😉
tegnap 10:49
Egyedül nem megy....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook