A falu vagy város, ahol internetmentes.... (beszélgetős fórum)
Jah,persze...
Kezdjük ott,hogy van gyerek.
Nem tökéletes az oktatás,de hogy egy règimódi füzetből tanuljon... Na,azt már nem.
Marad az iskola,ami egy vagyon.
Fogd fel,hogy a fantáziád ezer sebből vèrzik.
Beilleszthetetlen.
Ha nincs áram akkor nem kell meg keresni rá a pénzt vagy ha nincs bekötve a víz ara se azt kell enni ami van vagy termelsz vagy találsz az erdőben
Én szeretem a kor vívmányait.
Ez nem ilyen egyszerű.
Dolgozunk.
Ha otthon lennènk napi 24 órában nem lenne gond az,hogy kimegyek levágok egy csirkét ès megvan a mai kaja anèlkül,hogy az megromlana.
Ez ma kivitelezhetetlen.
Meló után kinek lenne kedve a pataknál mosni?
Èrtsd meg,hogy nem lehet beleilleszteni azt a világot a mai világba!
Ara válaszolja tok, hogy bírná tok internet nélkül vagy áram nélkül 1-2évig
Én próbálok el olvasni más írását majd vissza írni és nem bunkó lenni
Most más idők vannak ha van áram könnyebb. Akkor mikor mamám élt nem volt fontos a helye írás és azt se tudták, hogy mi az internet meg az áramot se örültek a petro lámpának a kukorica kásának a húsnak meg, hogy volt mit asztalra tenni
Ez egy fórum, ahol írásban kommunikálunk, a jellegénél fogva az írásképünk meg a stílusunk alapján alakítanak ki rólunk a többiek egy képet. Ha nagyon zavar, hogy rossz a helyesírásod, és ez alapján ítélnek meg egy fórumon, és képtelen vagy javítani rajta tanulással, akkor használd az eszköz helyesírásellenőrzőjét, amin írsz. Vagy másold be a chatgpt-be hogy rakja ki neked az írásjeleket. Nem szégyen ezeket igénybe venni.
Mikor meg születtem már volt áram és a nagy szülök mindig azzal jöttek bezzeg a mi időnk benn ....stb
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬Hagyjátok azt se tudjátok a monitor mögött ki van és, hogy milyen életet él és, hogy érzi magát mikor egy rakás ember csak azt nézi pancser menyi hibát ejt egy szöveg meg írásában
Így van. Aki szeretne, könnyen megoldja és nem meditál ezen. Lekapcsolja a villanyórát és kész.
Ő valószínű nem élt. Akkoriban még szégyen volt az is ha valaki ennyi helyesírási hibát ejtett egy szövegben.
Henyesírásból ülj le fiam, egyes! Ez volt. És szégyenpad.
Ma már nincs ilyen, nehogy a gyerek sérüljön.
Bakker használj írásjeleket, mert ez egy nagy szóhányás!!
Nem is értem mit szeretnék mondani vagy kérdezni? De ha az a kérdés, hogy szeretnék e olyan helyen élni ahol nincs áram, akkor nem, nem szeretnék.
Nem tudom, hogy mi ebben a pláne. Hiszen a legtöbben éltünk abban az időben, amikor még nem volt internet.
Mèg a 80-as èvekben sem volt net mègsem a patakban mostunk..
Ez amiről Te fantáziálsz kb 1900-1920.
Nekem ès sokunknak megfelel 2024.
Valóban, a vízhordásról-melegítésről elfeledkeztem.
Elemes rádiót szoktam hallgatni...ilyen maradi vagyok.
Léteznek hasonló helyek, csak nem feltétlen Európában. Olyan helyek, ahol még sok esetben az általad leírt dolgok sem adottak. Fel lehet őket keresni, ha valakinek erre van igénye. Én amondó vagyok, hogy képzelődni szép az egyszerűségről és a hagyományos, régi dolgokról, de valójában sokkal könnyebb életet eredményez számunkra a technika. Az emberek nyomós része rosszul érezné magát vagy nem találná a helyét, ha olyan világba csöppenne, mint amit leírtál.
Jól van akkor a rádió elemmel és tekerésel is mehet és moshatnak patakba is vagy kutrol hozott vízel is csak lényeg ég net mentes világ
Szó szerint 1 mondatban leírtad az egészet, így elég kusza. Nem, nem szeretnék olyan helyen élni. Nekem tökéletesen megfelel így, ahogy most van.
Hogyne, elmehet tanulmányútra falura, egyedülálló idős nénikékhez. Akik még kútról viszik be a vizet, és sparhelten melegítik mosogatáshoz.
Áram van, de tekerős habverő...
Persze, "minden vágyam" hogy amish legyek 😠 Irónia volt de manapság legfeljebb ők élnek hasonló körülmények között.
Ha beszélgetni szeretnél, akkor írj érthetően.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,.............. Tessék, adok párat, látom, nálad kifogyott.
Ma is főznek sparhelten, illetve használnak palackos gáztűzhelyet az országban. Talán békésebb, nyugodtabb, lassúbb élet lenne.(nem is ártana sok embernek)
Ezen akadsz fenn. 🤣
Egy 5 èves is jobbat talál ki.
Ez egy kitalált dolog ahol rendes wc van vezetékes vízzel és nem kutyimba kell elmenni wczni
További ajánlott fórumok: