Melyik megyében, városban, faluban érdemes házat venni? (beszélgetős fórum)
Az is szempont, hogy egy faluból a 40 km-re levő városban vagy olyan 30-40 perc alatt, sőt munkahelyi buszjárattal pont a munkahelyen, de pl. Budapesten a reggeli forgalomban még autóval sem érsz be ennyi idő alatt, és végig idegeskedsz.
A budai XII. kerületben olyan anyagiak kellenek a házvételhez, hogy a munkába járás nem probléma (mert saját jól jövedelmező vállalkozásod van...)
Mi a XII. kerületben lakunk. Itt a bűnözés a statisztika szerint átlag alatti. Budapesten kapsz szerintem a legkönnyebben munkát.
Sok ismerősünk Budapest körülövező településeken laknak. Az sem rossz megoldás és ha anyagilag nem jól álltok, akkor ott is lehet keresgélni házakat.
Kizárólag ott, ahol a családból minél többen, találnak maguknak megfelelő munkalehetőséget is.
Tudok én neked mondani olyan kis községet, falut, ahol akár 1 millióért, vagy az alatt is kapsz normális, 2 szobás, fürdőszobás kertes családi házat, de munkahelyet csak a 40 km távolsága levő megyeszékhelyen találsz, ha egyáltalán találsz.
Így nem tudom eldönteni,hogy láttalak-e már:))
Én megmutatom,ha akarod:))
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Ti hol laknátok szívesen, és miért?Melyik faluban vagy városban?
- Ismeri valaki a Delta autosiskolat? Ha igen, mik a tapasztalatok? (Pest megyeben talalhato tobb varosban is)
- Meddig fogok kínlódni bicajozáskor városban az úthibákkal, járdaszegélyekkel és a kerüléssel? Gyerekkoromban sokat bicajoztam, de faluban...
- Segitség!Veszprém megyében nagyon jó állatkórházat tudna valaki ajánlani? Komoly műtét miatt
- Faházat keresünk GY-M-S megyében, tud valaki?