Soha többé pletykás falu, jobb nekem a város. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Neked bőven elég lenne egy városi kis lakás szerintem..
Így csak azt látod, hogy minden halódik..és nincs aki rendbe tartja..
Én azért városi gyerek voltam mindig, (Budapest-Frankfurt)
De kertem is volt egész életemben, mert örömet okozott.
medence, kerti zuhany, heverészés a napon, este meg grillezni..és sehol nem kell tülekedni, sorban állni...
azért ez nagy kincs ám...))
Kertileg nagyon is egyetértünk.
Néha a sors beleszól, átírja a forgatókönyvet, de majd mindenre van megoldás..)
A kert annak való aki szereti. Én relaxálni járok oda. legtöbbször semmit nem csinálok csak nézelődök, innentől pedig jövő év tavaszáig mindig van saját bio gyümölcsöm. Örömmel csinálom amit kell, számomra nem munka.
ma reggel is pl. megástam egy ágyást, ami tisztának tűnik a képen, és az elejébe elkezdtem kiültetni az őszre szánt paradicsomot. Azért van kései is, mert ha esős, hűvös lenne az ősz, a korai paradicsom nem bírja, betegszik. A kései viszont nem. Januárig van saját paradicsomom, persze általában karácsonyig finom, utána nem. De öröm vele foglalkozni, és az is öröm hogy ez legalább biztos nem vegyszeres.
Most éppen a sárgadinnyét öntöztem meg.😀
Azért ezt sem adják munka nélkül.
Estére meg mindenki feneke lebarnul a sok hajladozásról..-)
Már mitől lenne szarabb?
Fővárosi vagyok és semmi olyan gondom nincs, amikről írsz.
Idegbeteg ember mindenhol van. Hány vidéki nyírta ki a családját?
Hány vidéke tett valamit a tanárával? Hány vidéki foglalkozik mindig másokkal (mind).
A nagy bűnözésről még annyit, hogy érdekes, de nem régen Szekszárdon támadott meg egy nővérkét a beteg. Van terrorista jelölt Pécsi, Körmendi gyerekgyilkos, Balástyai rém, a gödöllői Hév vonalán, sorozatban erőszakolják meg a nőket.
Hol van tömegnyomor? Ha nem akarsz a tömegben lenni, akkor olyan helyre kell menni, ahová nem jár mindenki. Ne a belvárosba flangálj, hanem egy külvárosi kerületben és ott van, hogy több perc is eltelik, mire találkozol valakivel.
Gondolom, megint egy vidéki kezdte el a szokásos ellentét kiélezését...
Pedig a falusi életnek is meg van a maga előnye...
kapálhatsz hajnaltól mikulásig...))
Nem is való mindenki falura :P
Feldobtátok a délutánomat :XD
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki esetleg nagyon keveset tud inni? Nekem kb fél liter elég egy napra, mert egyszerűen nem tudok többet inni :(
- 15000-nél többet költött az exe, de nem hisz nekem
- Hogy tud valaki más városból pénzt küldeni nekem?
- Mondanátok nekem városokat Németországban, illetve Horvátországban?
- Néha arra gondolok, többet ér nekem egy normális ember,...
- Ha van valaki aki Egerből ír, vagy csak nagyon ismeri a várost, írjátok meg nekem, mi az, amit nem lehet kihagyni Egerben?