15000-nél többet költött az exe, de nem hisz nekem (beszélgetés)
Nekem van, de nagyon, de nagyon ritkán veszem fel. Akár több év is eltelik két felvétel között, mert csak pl. esküvőre veszem fel. Most pont szeptember 11-én fogom újra felvenni, aztán ki tudja, hogy mikor...
Pedig az én férjem egyszer már mondta, hogy neki nagyon tetszik a tűsarkú. Én meg mondtam neki, hogy hordja nyugodtan, engem nem zavar:DDDD
Bakker Nekem sincs. :D
34-35-ös a lában, amire régen nem volt kiccipő", most meg már nem zavar, hogy nem tanultam meg tűsarkúban járni. .)
Őszintén!???
Te nagyon messze vagy az őszinteségtől, legalább magadnak ismerd be.
Ki bántott?
Ja igen, nem azt szajkózom, amit te...
Hát... nekem az ex pénzügyi szokásai nem lettek a lelki gondommá annak idején.
És ha a férjem BÁRMILYEN árakkal nem volt tisztában, megmutattam neki egy üzletben az árlistát, vagy bevittem vásárolni.
Ha a pasitól elvárható, hogy számolni tudjon, akkor előbb-utóbb összerakja a fejében.
Isten veled, Kobra! :)
Nade komolyan fordítva, szőröm nem nagyon nő...na tessék, még az sem nő! :D
Na, ruhám az van, de csak nyári, mert nem bírom a harisnyát, így marad szezonális.
Smink az max púder és szempillaspirál, de nem létszükséglet.
Jó akkor én 6 te 7, beadom a papírokat. :)
Az igen! 😂
Nincs magassarkúm , nincs szoknyám. Nem sminkelek, nem festetem a hajam.
A laza trampliknak milyen szám jár?
Szerintem az már 7-es.
Szeretnéd annak érezni magad?
Viszek néhány piszkos ruhadarabot azt kimoshatod. :))
Ki a fene trollkodott?
Ez csak egy szőkés vergődés, semmi több!
Mit kell győzködni?
Ja, ha legközelebb vásárolgatni támad kedved vegyél egy helyesírási szótárat, mert ez brutális!
Hát én elég puritán vagyok, se szoli, se műkarom, se hajfestés, se göncök raklap számra, de megpróbálok együttérezni veled, hiszen ez volt a kérés.
Most jobb? Mit érzel?
További ajánlott fórumok:
- Mire költötted a családi pótlékot, vagy a GYES-t?
- Van valaki, aki esetleg nagyon keveset tud inni? Nekem kb fél liter elég egy napra, mert egyszerűen nem tudok többet inni :(
- Gyerektartás esetén kötelezhet a bíróság arra, hogy számlákkal igazoljam mire költöttem a pénzt?
- 0-3 éves koráig mennyit költöttetek a gyerekre?
- Néha arra gondolok, többet ér nekem egy normális ember,...
- Életemben öt plátói szerelmem volt. Többet adtak nekem mint...