Van valaki, aki esetleg nagyon keveset tud inni? Nekem kb fél liter elég egy napra, mert egyszerűen nem tudok többet inni :( (beszélgetős fórum)
...Pedig nagyon fontos a sok folyadékbevitel minden szervünk részére, de főképp az agynak!..az agyunk 85 százalékát víz alkotja, ha viszont nem kap elég folyadékot, hiányállapot lép fel, az agy oxigénellátása romlik...a kiszáradás pedig kimerültséghez vezet, és ez a memóriánkat is hátrányosan befolyásolja...
...Ha nagyon keveset iszunk a szervezet csak a legfontosabb, létfenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges szervekhez juttatja el a folyadékot!
Igyatok!:-)
a másfél liter nagyon jó folyadékmennyiségnek számít egy napra
ne ess kétségbe:)
ha több sikerül az még jobb de nincs ezzel semmi gond:)
Az majdnem 2 liter, szerintem az elég jó, nem kevés.
:)
hát nekem nem. de a teleivás se megy úgyhogy ettől nem félek amúgy se :D
már 2-3 dl-től feszül a hasam :D
akkor a munkahelyek egy része nem épp "felhasználóbarát" :DDDDD
de én már megszoktam.. ha itthon vagyok már akkor se iszok pedig a lehetőség adott..
na e meg a másik. ha egész nap csak állok és semmi fizikai megerőltetés nincs (munkahelyen ahol ki se lehet menni szünetre se nagyon így A verziós szükséglet kilőve :D ) az ember átmegy tevébe és nem akar öt percenként inni :D
én megiszok 3 decit egyszerre azzal elvagyok egy délutánt...
a dinnye fini :) meg a barack is ami fröcsög a löttytől :)
Ez is bizonyitja nem lehetséges általánositani
egy 45-50 kilos lányt és egy 90 -100 kilos embert nem lehetséges egy kategoriába sorolni -
viszont az is számit milyen munkát végez -milyen helyen dolgozik -mert egy irodában ahol légkondi is van nem fog annyi folyadékot fogyasztani mint egy melos aki a tűző napon dolgozik -akár 4-6 litert is de többet is megisznak -
A Dinnye kitünő folyadékotlás :)
nálam (mások szerint is) az hogy nagyon keveset eszek és kicsi a gyomrom, egyszerre se inni se enni sokat nem tudok. bár ennek meg van az előnye is. nem vagyok zsírpacni :)
próbálkozom de ami nem megy nem kell erőltetni úgy vagyok vele.. volt idő mikor annyit ittam mint te egy kicsivel változott de nem sokkal. Én már beleszámolom a gyümit meg a levest is.. az is "vizes" :D
További ajánlott fórumok:
- 3, 5 éves lányom nagyon keveset eszik. Van valakinek ötlete? Esetleg másnál is előfordult ez?
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- 41 napja diétázom, tornázom, de egyszerűen nem mozdul a mérleg, esetleg valakinek tanács?
- Ismer esetleg valaki egy független, nagyon körömrágós lányt, hölgyet?
- Ti milyen vitamint adtok az ovis és iskolás gyerekeiteknek? Egyszerűen nem tudok választani a sok közül. Van ami nagyon bevált valakinek?
- Pohárkrém recepteket keresek ami gyorsan egyszerűen kész és nagyon mutatós?Tud ilyet valaki?