Hol lehet megtalálni a nagy őt? (beszélgetős fórum)
Lori Gottlieb: Legy a felesege c. konyvet melegen ajanlom a nagy O keresoknek!!!
WEST END konyvkolcsozoben is van, 2 ehtre 500 Ft.
A nagy Őt?
Gondolatban megformázod és behívod.
De, nem legyél mohó!:))
Én onnan tudom, hogy egyelőre Ő a nagy Ő, hogy a majdnem 10 év alatt, mióta együtt vagyunk, nem untam meg. Morgás, civakodás van néha, de nem akarok mással lenni, nem unom vele a hétköznapi "semmit" se... Néha persze kell egy két extrém nap, vagy óra, vagy éjszaka, mint víz a virágnak, hogy ki ne száradjon, de alapvetően nekem az a nagy Ő, akivel csak úgy elvagyok és mégis jó...
Egyszer volt egy másik Ő, akiről azt hittem, a nagy, de vele 3 év után gyakran volt olyan, hogy inkább mást csináltam, mint vele semmit... Vagy inkább mással semmit, mint vele semmit.
Nálam egyszerűen a véletlenen múlott:)
Apám elment vásárolni, de elfelejtett tv újságot venni. Anyám letolta, hogy miért felejtette el, cirkuszoltak. Én felpattantam (éppen a főiskolai államvizsgámra készültem), felkeltem a tanulásból, és mondtam nekik, hogy nyugi legyen már, majd én elszaladok az újságoshoz. Ahogy voltam, kócosan, kialvatlan fejjel, shortban elmentem újságért (azelőtt kiló smink nélkül ki nem léptem volna az utcára). És akkor egymásba botlottunk:))
Ennek 16 éve, de nem hiszi el senki, így azt szoktam mondani, társkeresőn jöttünk össze, hadd legyenek boldogok.
ne keressd, azt ne csináld, úgy nem lessz meg sosem szerintem, jön ő magától, az biztos:)))
csak várni kell, türelemmel,hidd el előbb útóbb utadba esik és akkor nem menekülsz:DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Hogyan lehet elveszett osztálytársakat megtalálni 20 év után?
- Hol lehet megtalálni Dr Lenkei Gábort?
- Hogyan lehet megtalálni valakit?
- Szerintetek van olyan téma, vagy dolog, amit nem lehet megtalálni a neten?
- Budapesti temetőben hogyan lehet megtalálni valakit?