Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Budapesti temetőben hogyan lehet megtalálni valakit? fórum

Budapesti temetőben hogyan lehet megtalálni valakit? (tudásbázis kérdés)

13. globus (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 24. 09:23
Megmondják. Nem számít, hogy rokon vagy-e, nem kérdezik. Bátran menj be.
2021. jan. 24. 09:03
Én is így gondolom. Egy ismerős mondta hogy ne is keressem, mert úgysem kapok információt
2021. jan. 23. 20:32
A temető nyilvános hely, ahol bárki meglátogathatja bárki más sírját. Miért lenne ez bizalmas információ. Nem kihantoltatni akarod.
2021. jan. 23. 19:19
Azt tudod melyik temetőben nyugszik akit keresel? Sok temető van Budapesten.
9. Napsugár8 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 23. 17:38
Ilyenről még sohasem hallottam.
2021. jan. 23. 17:05
És az igaz ha nem vagyok vérszerinti rokon akkor nem mondják meg hol fekszik?
7. Napsugár8 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 23. 16:12

Ha nő volt az illető és tudod a lánykori nevét, a születési dátumát, és hogy melyik évben hunyt el, akkor már szerintem ez elég.

Ha férfi volt, akkor esetleg visszakeresik az édesapja neve alapján, de ez már egész biztosan több idő.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Napsugár8)
2021. jan. 23. 16:03
Ezeket mind tudom, csak édesanyja nevét nem
2021. jan. 23. 15:53

Temetőgondnokság címen keresd az adott temetőhöz tartozó címet, és ha az elhunyt pontos nevét, anyja nevét, születési számát, vagy a temetés pontos évszámát meg tudod mondani, 1-2 nap alatt kikeresik, ha már gépen van nekik az összes, akkor szinte rögtön.

Ha ilyen címen nem találsz telószámot, akkor az adott egyház parókiájának a számát keresd, és majd ott segítenek.

4. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 23. 15:51
A temetői irodában mindent tudnak, csak figyelj rá, hogy az iroda nyitvatartása nem egyezik a temető nyitvatartásával. Nehogy akkor menj, mikor zárva vannak...
3. janszi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 23. 15:45
Állítólag az üzemeltetőnek minden adat megvan,de időbe telhet kikeresni,ezért jobb ha odatelefonozod magad időben.(ex.sírásó az egyik kollégám is,pár hónapja én is ezt kérdeztem tőle).
2. Channa* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. jan. 23. 15:44

Igen, van.

Megmondják pontosan a parcella számtól kezdve mindent.

Nem tudom mi a neve ennek a helynek, de minden temetőben van.

2021. jan. 23. 15:39

Sziasztok!

Egy hét múlva Budapestre utazom, elhunyt ismerősöm sírját meglátogatnám, de nem tudom hogy ilyen nagy temetőkben van e információk bárhol is hogy ki hol pihen?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook