Vezetés kezdése jogosítványhoz (beszélgetős fórum)
A saját utadat kell felépíteni, a mások tapasztalata később jöhet ha már meg is érted a helyzeteket. Mások véleménye fölösleges aggodalmakat okozhat vagy éppen elbagatellizálhatja a fontos dolgokat. Nem egyformán vagyunk képesek megtanulni a vezetést. Van akinek az autó kezelése nem okoz gondot de a forgalomban bizonytalan vagy fordítva.
Elsőként az oktatót mérd fel, képes-e türelmesen, segítőkészen hozzá állni az oktatáshoz vagy csak a vezetési órákat akarja felsrófolni. Sajnos én 30 akárhány évvel ezelőtt egy szörnyeteget fogtam ki , egy normálissal újra kellett kezdenem mindent. Úgy, hogy mindenből elsőre átmentem. Órák után vedd elő a KRESZ könyvet vagy előtte is , mert hiába vizsgáztál jól de ismétlés a tudás anyja, eleinte nem fog beugrani éppen a legfontosabb szabály sem. Nem szégyen a tanulás. Sok sikert! Ne izgulj, nagyon sokan megtanulták már.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Neked mennyi idő volt, míg az okmányiroda kipostázta a jogosítványt? (legyen szó akár megújításról, vagy első jogsiról)
- Hány évesen szerezzen jogosítványt egy fiatal?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Gyerekem 17 éves elmúlt, megszerezte a jogosítványt, egyedül vezethet?