Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vezetés kezdése jogosítványhoz fórum

Vezetés kezdése jogosítványhoz (beszélgetős fórum)

tegnap 22:33

A saját utadat kell felépíteni, a mások tapasztalata később jöhet ha már meg is érted a helyzeteket. Mások véleménye fölösleges aggodalmakat okozhat vagy éppen elbagatellizálhatja a fontos dolgokat. Nem egyformán vagyunk képesek megtanulni a vezetést. Van akinek az autó kezelése nem okoz gondot de a forgalomban bizonytalan vagy fordítva.

Elsőként az oktatót mérd fel, képes-e türelmesen, segítőkészen hozzá állni az oktatáshoz vagy csak a vezetési órákat akarja felsrófolni. Sajnos én 30 akárhány évvel ezelőtt egy szörnyeteget fogtam ki , egy normálissal újra kellett kezdenem mindent. Úgy, hogy mindenből elsőre átmentem. Órák után vedd elő a KRESZ könyvet vagy előtte is , mert hiába vizsgáztál jól de ismétlés a tudás anyja, eleinte nem fog beugrani éppen a legfontosabb szabály sem. Nem szégyen a tanulás. Sok sikert! Ne izgulj, nagyon sokan megtanulták már.

tegnap 20:43
Sziasztok. Van aki most kezdi a 30órányi vezetést? Én holnap délben kezdek. Kinek mi a tapasztalata az első pár óráról?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook