Hol lehet lekérdezni azt, hogy kinek hány év munkaviszonya volt(ha több helyen is dolgozott)? (tudásbázis)
6. egresbokor (válaszként erre: 5. - Regin_a)
2013. márc. 7. 18:29
2013. január 1-jétől megszűnik a szolgálati idő elismerési kérelem lehetősége, de helyette a Tny. 96/B. §-a alapján lehetőség lesz adategyeztetési eljárást folytatni a biztosítási kötelezettséggel járó jogviszonyok, korkedvezményes idő és keresetek, jövedelmek tekintetében, illetőleg a biztosított a Tny. 96/E. §-ára hivatkozva hatósági bizonyítvány kiállítását is kérheti.
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Egresbokor)
2013. márc. 7. 14:04
Megszünt?
2013-as dátummal ott van az onyf honlapján, elektronikusan küldhető a kérelem
4. egresbokor
2013. márc. 7. 13:19
A szolgálati idő elismerési kérelem megszűnt.
Helyette évente egyszer van lehetőség adategyezztetési eljárásra, ügyfélkapun keresztül lehet elindítani.
Az 55 és 59 között születetteknek hivatalból megindítja az eljárást a szakig szerv.
3. kattyus
2013. márc. 7. 12:22
Szolgálatiidő elismerést a nyugdíjfolyósítónál lehet kérni. Én legalábbis ott nézettem meg.
2. Cilumiluci
2013. márc. 7. 12:20
Én a biztosítási jogviszonyomat néztem meg és ott szépen látható volt az összes munkahelyem igaz asszem csak 98-tól.Jobbat én sajna nem tudok.
1. *babyboy*
2013. márc. 7. 12:14
Hol lehet lekérdezni azt, hogy kinek hány év munkaviszonya volt(ha több helyen is dolgozott)
További ajánlott fórumok:
- 40 év munkaviszony utáni nyugdíj?
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Megszüntethetik a munkaviszonyomat GYED miatti fizetés nélküli szabi alatt?
- Ausztráiban aki dolgozott, vagy kint él, milyen lehetőségek vannak egy magyar számára, ha kint szeretne dolgozni?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?