Hol lehet eltölteni egy romantikus hétvégét, tóparttal, kisházzal? (beszélgetés)
Diósjenő
Szeliditó
Bánk
Vadása tó (az Őrségben)
Lillafüred sztem túl felkapott, nem olyan romantikus.
Folyópart nem jó? Mi egyszer béreltünk egy ilyen romantikus hétvégére házat Zebegényben, a hegyoldalon: gyönyörű panoráma, üvegezett terasz, kandalló. A neten találtam. Sztem Te is ráakadhatsz könnyen. Csak arra emlékszem,hogy egy nő foglalkozott nyaralók kiadásával, szóval,ha megtalálod,kell mondani,hogy a kandallós hegyoldalit kéred.
De a többi helyen is van biztosan magánház kiadó.
Bánk Tengerszem panzió
Ott a tó, és nagyon jó a szállás. Gyönyörű a környék, a Börzsönyben lehet jókat túrázni.
Sziasztok!
Szeretnék ajánlani 1 kellemes, romantikus helyet, amely Zala megyében Zalacséb és Zalalövő között a Zala folyó partján van. Ez 1 régi vizimalom volt, amit Szabolcs Péter szobrászművész felújított és panzióként üzemelteti. Az ablak alatt folyik a Zala. Gyönyörű hely, érdemes megnézni, ha arra jártok! Bp-től kb. 240 km.
Bővebben is megnézhetitek a www.goldeneye.hu/malom-tanya/ internet címen. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a természetes helyeket!
Köszönöm a figyelmeteket és az ajánlásokat, legszívesebben mindenhova elmennénk :)
Ha máshogy nem, hétvégéig kő-papír-ollóval kell döntenünk :)
Mindenkinek szép estét!
Mit szólnátok Fertőd és környékéhez? Mi az idén oda megyünk nyaralni,igaz nem kettesben(jönnek a gyerekek is).Lilafüred is gyönyörű! Mi Szilvásváradon voltunk nászúton és azóta sem láttam szebb helyet kis Magyar hazánkba!
Üdv: Rita
Sziasztok!
A párommal szeretnénk egy romantikus hétvégét eltölteni kis hazánkban... csend, nyugalom, tópart, kisház....
Van ötletetek?
Eddig a legjobb Lilafüred-Tópanzió
További ajánlott fórumok:
- Kedvenc romantikus filmem
- Lányok/nők barátsága. Ez barátság, több lehet barátságnál (de nem romantikus), vagy valójában romantikus kapcsolatban vannak?
- Hölgyem, mennyire romantikus beállítottságú a párod?
- Melyek a legjobb romantikus filmek, vígjátékok, illetve horrorfilmek?
- Szeretnék egy igazán romantikus cd-t összeállítani.Ti milyen dalokat ajánlotok?
- Van kedvenc, romantikus zeneszámod? Miért épp az?