Hol lehet aloe vera növényt szerezni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretnék a világos zöld levelű (ami a gyógyászati célokra használják) aloe vera és a csíkos levelű aloe növényt beszerezni.
Szívesen elfogadom, ha tud adni valaki.
Elérhetőségem: munkaszk@gmail.com
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
Szinte bárhol kapható. (nagyobb áruházakban, van.. én legalábbis mindig találkozok vele)
Nekem viszont nem onnan van.. szóltam a virágosnak, hogy kellene.. másnapra hozott:))
Sziasztok!
Nekünk van aloe vera b.m. fajtáju virágunk több méretben.Ha valakinek szüksége van ilyenre, írjon üzenetet az email címemre.
Szia, nos itt is "találkozunk"?!!!
Én tagja vagyok a FL-nek, és onnan szerzem be a termékeket, mint pl. fogpaszta, First, a gélt, amit iszok, stb. A gél nagyon jó, rendbe tart, erősiti az immunkrendszert. Az aloe vera mint növény, az az igazi amit irtál, de sok olyan növény is van amit nem lehet semmire használni.
EGyébként Nagy Sándor azért inditott háborut, hogy megszerezze azt a területet, ahol aloe vera nagy mennyiségben termett, hogy a katonáit gyorsan gyógyitsa, aztán irány ismét a harcmező.
Az FL-nél ahol termelik, még a légteret is megvették, tehát teljesen vegyszer mentes a terület, ők a héját nem használják, és valamilyen csodaszert talátak ki, hogy ne oxidálódjon, és ne is rontsa a minőségét.
Nekünk bevált, pl. a szájvizzel ha gargalizálok, még a torokfájásom is elmúlik, sőt iny betegségnél is használ.
Próbáljátok ki a termékeket isteniek.
Jó éjt mindenkinek, neked külön Antea. Szia Évi
Jók az információid. A Barbadensis Miller a legjobb aloe fajta. És tényleg ebből a fajtából sajtolják ki a levét. De ha biztosra akarsz menni, akkor inkább vedd meg a már kész gélt.
Amúgy ha a növény levelét levágod gyorsan fel kell használni, mert egy órán belül eloxidálódnak a benne található hatóanyagok. Amúgy meg is lehet enni, csak a külső zöld héjját hámozd le róla, mert az elég keserű.
De így jobban bele gondolva, ha nem vagy biztos, hogy milyen fajta a növényed, inkább nem kockáztass. Bár nagy bajt nem okoz szerintem, de ki tudja???
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet szerezni email-értesítő figurát?
- Lehet valahonnan szerezni fajtiszta(vagy nem) pici méretű kutyát?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Önbizalmat hogyan lehet szerezni? Nektek mitől van?
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- Szerinted mit jelent a Barátság? Lehet-e interneten igazi barátokat szerezni?