Hol lehet adni-venni régi pénzeket? (tudásbázis kérdés)
:))) Annyiért én is odaadnám :)
Amúgy most hívtam az apukámat, mondtam mennyi infót kaptam, hát úgy feldobódott, hogy már ugrana is vonatra és vinné is a pénzeit eladni :)))
Én a Petőfi csarnokban szoktam nézelődni ott még a rozsdás szöget is eladják. Neknk is vanpár régi pénzünk ésha láttam olyat ami nekük van megkérdeztem megnnyiért adja, így tudtam viszonyítani az enyémet (decsak úgy magamba).
Amin megdöbbentem a régi aluminium 1ft-ost pl volt ahol 8000Ft-ért adta az öreg. Megnéztem itthon, az enyém régebbi kiadású volt és jó állapotú. Dehogy 8ezret érne azt kétlem. Hameg igen üssekavics 5ezerért odaadom. :-)
Numizmatika.lap.hu
Ha ezt a lapot felkeresed, (talán) találsz választ a kérdésedre :)
Antikváriumban? Nem is gondoltam volna. Köszönöm a tippeket, utána járok.
Igazából az is a gondja,hogy nem tudja az értéküket, bizonyára ezt ilyen helyeken megtudják mondani,ugye?
Sziasztok! Az apukám gyűjti a régi magyar és külföldi pénzeket. Már sok olyan van a gyűjteményében, amiből több darab van a tulajdonában. Szeretné eladni őket, de nem tudja, mennyit érnek és hol adhatóak el.
Ebben szeretnék segítséget kérni.
Köszönöm.
Antikvárium vagy a Petőfi Csarnokban.
Miért olyan sok van vagy venni szeretnél?
További ajánlott fórumok:
- Szoktál-e a Vaterán és/vagy a TeszVesz-en adni-venni? Mik a tapasztalataid?
- Hogyan lehet törölni a regisztrációt (regisztráció törlése/tagság törlése)?
- A régi Casanovából lehet később hűséges férj?
- Régi kádat mivel lehet kimosni, hogy szép fehér legyen az alja?
- Miben lehet praktikusan tárolni a régi papír pénzeket? Ötleteket várok
- Hol lehet venni olyan átlátszó dobozokat, amikbe pénzeket lehet dobálni? Közösségi gyűjtéshez kellene kitenni.