Miben lehet praktikusan tárolni a régi papír pénzeket? Ötleteket várok (tudásbázis kérdés)
Én is gondoltam hogy legalább 3 nap.
De tök aranyos a tesz... csajszi azt mondta hogy hétfőn elküldi a bankókat:)Ugyan is ott vettem apukának.Remélem tetszik majd neki.
A tárolásra pedig vettem egy a5ős mappát és az a4 bugyit bele szabom:D Mert szinte semmi nem volt a faluban fotó album ki lőve de ez is jó lesz:)
A neten találtam kimondott régi papír pénzt tartót ami 6900-volt:((az egy kicsit drága.
köszönöm mindenkinek a segítséget!!
Kellemes ünnepi készülődést:)
Lehet hogy megpróbálok olyan bugyisat:)
Hátha lehetne kapni itt a faluban.
Az a baj itt néztem a fotó albumot de a legnagyobb10*15ős:( A városba meg nem jutok be csak apukával:(
De a mappára nem is gondoltam remélem lesz a5 méretű.
ma megyek és meg is nézem.
Megpróbálom még az aukciós oldalakat is karácsonyig még ide is ér.
Valaki esetleg nem tudja a rózsaszínű csekk hány nap alatt ér oda a címzetthez???
Néha lehet venni aukciós oldalakon ilyen albumokat, meg pénzeket is. Csak vadászni kell.
Meg vannak bélyeggyűjtős boltok, ott érdemes rákérdezni a pénzes albumokra is. :)
nos a sima fényképalbum (nagyalapú) abba belefér bár mindkét oldala nem fog látszani..
nekem az a mákom hogy mindenből (majdnem) kettő van így mindkét oldalt lehet látni :)
Pontosan, csak az méregdrága...
Esetleg a köznyelvben "bugyi"-ként emlegetett gyorslefűzőben is lehet tárolni. Létezik belőle A5ös méretben, abba szépen belefér 2 db. Bááár, lehet, hogy a billpengőből csak 1. :)
Hasonlóan, mint a fényképalbum.
Szaküzletben lehet kimondottan pénzek tárolására albumot venni.
Sziasztok ötleteket várnék.A párom nagyon szereti a régi pénzeket van itthon egy száz pengősünk:)Amihez én még most szeretnék neki vásárolni pengőket.Karácsonyi meglepinek szánom.De nem tudom hogy miben kellene odaadni miben kellene tárolni .
Ötleteket várnék,Gondolkoztam a fotó albumon de az kicsi nem fér bele a pénz:(
Én egy naplóban tartom őket és a régi típusú fényképtartó sarkokkal raktam be. de egy hagyományos fényképalbum is jó ami sima papír. :)
jól mutat benne és "vasalva" is lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Praktikus italtartó iskolásoknak. Ötleteket várnék!
- Hogyan kell praktikusan tárolni a karácsonyfát, hogy ne hulljon hamar a levele, ha csak panel tárolóba tudjuk tárolni, ahol 15 fok van?