Hol kell lemondani a családi pótlékot? (tudásbázis)
Es kaptatok ugy kulfoldon csp-t,hogy nem kertek a magyar hatarozatot a megszuntetesrol?
En is igenyeltem mar,de elutaditottak ez miatt...
Már kint élünk, én is elmaradtam ezzel, de itt kifizetnék visszamenőleg is a különbözetet, meg amúgy is, itt költünk a gyerekre, nem mindegy hogy mennyit kapunk, kb 4x annyi itt...
Jövő héten megyünk haza, emiatt gondoltam hogy személyesen bemegyek valahova, de annyira megkavarták most, hogy nem tudtam kibogozni a netről hogy hova is :)
Hú köszönöm szépen :) Ezt nem sikerült netről kiderítenem :/
Akkor jövő héten bemegyünk ide is...
Szia! :)
Csak a neve változott, a ügyintézés helye nem.
Budapest Főváros Kormányhivatala
Családtámogatás ügyfélszolgálat elérhetősége (cím, e-mail cím, telefonszám):
1139 Budapest, Váci út 71.
cstam.uszi@kh.allamkincstar.gov.hu
H-K: 8,00-15,30 Sz: 8,00-17,30 Cs-P: 8,00-12,00
Ha mar kint eltek,akkor kisse bonyolult lesz,ha meg otthon vagytok,akkor oda kell menni,ahonnan kapod.
En nem mondtam le,mert mindegy is miert,most Nemetorszagbol probalom,tobb,mint harom honapja meg semmi eredmeny...
Jogosult vagyok rá de külföldön vagyunk és itt szeretném igénybe venni, ehhez az otthonit le kell mondani.
Szóval MÁK? Nem került át a Kormányhivatalhoz?
Nem kell vele foglalkoznod, autómatikusan megszüntetik ha már nem jár!Jobban tudják mint Te!
De, ha mégis kell róla papir bemész a MÁK-hoz / most is oda kell / odamész a csp-vel foglalkozó ügyintézőhöz, és elmondod, ki fogja a
dni a papirt meddig járt!
Régen a Magyar Államkincstárnál volt, most hová kell menni vele? Kormányhivatalba vagy a MÁK-hoz? Időpontfoglalásnál egyiknél sem választható opció, nyomtatványt nem találok hozzá...
Személyesen kellene intéznem, mert az igazolás is kellene róla.
Van valakinek friss infója erről?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek újra kell igényelni a családi pótlékot, ha a gyerek betölti a 18 évét?
- A családi pótlékot hol kell intézni, vagy a munkahely intézi?
- A családi pótlékot be kell írni az adóbevallásba?
- Hogyan kell visszaigényelni a családi pótlékot?
- Hol kell elintézni az emelt családi pótlékot?
- Ha másik számlára akarom kérni a családi pótlékot, akkor milyen nyomtatványt kell kitölteni?