Hol és hogyan vesztetted el a szüzességedet? (beszélgetés)
A nők mindig, mindent elvesztenek..-)
Régen volt ....igaz volt :))))
Egyszer volt hol nem volt
Ha belegondolok, ezt lehet Te is tudod :D
Ezt se tudjuk már meg... :D
van olyan lány, aki fájdalom nélkül szeretné elveszíteni? Tudok segíteni.
Ja, jo. :D bar en sosem talaltam olyan nagy teljesitmenynek azt, hogy dugjak valakivel. Megtortent azt csa. Most mar megvalogatom kivel dugok. Inkabb a kezem, mint valami hulye fac. Ha meg jon valami normalis, akkor hajra.
Biztosan. :( De jó hogy túl vagyunk rajta, nem igaz? :D
De utána is rajongásig szerettem. :D Szóval, nem ezen múlott.
Van akivel ritka rossz....;/
Az en időmben se volt ez szerintem másképp. Minden csak habitus kérdése. ;) Én az az álmodozó típus voltam, aztan vmi nagy dolognak képzeltem. Amit csakis azzal akit nagyon szeretsz. Hát, nem volt az.
Manapsag 14-15 evesen mar alap khurrantani
Ja, es olyan 17-18 eves lehettem, szoval nem túl koran. A gimis baratnőim mar mind kiröhögtek. Meg folyton cikiztek. De én csak őrá vártam. Kár volt.
A 10+ evvel idosebb pasim lakasan 16 evesen.
Hogyan? Ahogyan mindenki. Punciba kuki.
A regi grundunk sok mindent latott. Plane hétvégen, amikor disco volt. Életem legnagyobb szerelme vette el, évekig szerelmes voltam bele, ő nem belém, inkabb csak áltatott, de aztan megtörtént a dolog. Nem mondom hogy jó volt, feledhető élmény volt. Fájt.
Ja, még én is szűz vagyok:-D
Nálunk egy éjjel az akkori barátommal. Én 21 ő 23 volt. Nem volt semmi extra, előtte is pettingeltünk sokszor és már próbáltunk szexelni is. Már volt, hogy pár cm-et betett előtte is. Nem volt semmi romantika, szexi fehérnemű, gyertya stb. Pizsiben, vagyis nyilván utána meztelenül sötétben történt meg. Ja és nagyon fájt.
Igen, szörnyű volt, akkor, de már túl vagyok rajta, akkor igencsak nehéz volt. Ha valaki ezt viccnek hiszi, gondolja, csak sajnálni tudom:(
Ez szörnyű! Sajnálom :( De nagyon jó, hogy nem zárkóztál el és túllépsz rajta.
16 évesen az akkori barátnőmnél miközben a szülők éppen ebédet főztek.
Semmi extrára nem emlékszem, csak, hogy a csaj nagyon lassan lazult le így egy 30 perces nyalással indult a dolog. Ennyi maradt meg belőle. De azóta is imádok nyalni, ez a pozitívum talán
Kérlek, mond hogy csak hülyülsz??? Rossz viccnek is, de inkább az legyen mint a valóság...
Engem is majdnem megerőszakoltak 17 éves koromban, de sikerült elmenekülnöm.
Nem véletlenül vártam utána még 8 évet a következő próbálkozásig.
Engem megerőszakoltak 16 évesen..de túl vagyok rajta....
Kezdésnek nem volt jó!
Baszki! Nem vagyok nő???? Úristen!
Nőt még nem hallottál csúnyán beszélni?
Úristen! Na nem mondok semmit, azt hiszem amit akarsz, de enyhe üldözési mániád van szerintem ;) De jó röhögtem határozottan :D
Egy nő egész biztos, nem így fogalmazott volna:
"Baszott izomlázam volt másnap"
De mivel ezt írtad, kizárt, hogy nő legyél.
Sajnos nem :( De sokszor szoktam mondani, hogy átoperáltatom magam, mert nektek olyan kurva könnyű minden :D Még csak leszbikus se vagyok :( Pedig jó lenne :D
További ajánlott fórumok: