Hogyan reagáltatok, mikor a gyereketek elvesztette a szüzességét? (beszélgetés)
De igen, ez egy nagy dolog. Miért ne kéne jelentőséget tulajdonítani neki? Sztem bármilyen gyermekünket érintő dolog nagy jelentőségű!
Felkavart??? Miért???
Sztem aki tiszteletben tartja a gyereke életét, nem teregeti ezt itt ki, senki nem tartoznak a részletek.
Nem beszéltetek róla korábban? miért nem tudtál sehogysem reagálni?
Örülök a kérdésnek. Csak most tudatosult bennem, hogy szembesülni fogok ezzel a beszélgetéssel - nekem is ilyen közvetlen, mély kapcsolatom van a lányommal. (A fiam nem szembesített a ténnyel annak idején, így eddig ezzel nem kellett foglalkoznom.)
Anno én nem szóltam a szüleimnek, de egészen más kapcsolatunk volt.
Vagyunk olyan kapcsolatban, hogy elmondta. Tudtam azt is, hogy hamarosan meg fog történni. Azt meg jó hosszú ideje rögzítettem a tudatában, hogy óvszer nélkül szóba sem áll egy fiúval sem, ez egyszerűen nem opció.
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem szükséges ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, mint amit tettem.
Cuki lányod van. Nem gondolom, hogy mást és többet kellett volna mondanod.
Mi sem bontottunk pezsgőt. Mondjuk nekem előre szólt, nem utána.
Én se mondtam el otthon..
de nem is koccintottak rám a szüleim.
Leányom 17,5 éves, elmondta hogy a múlt hétvégén "megtörtént" a dolog a barátjával.
Teljesen harmonikus a kapcsolatunk, elmond mindent, szabadon megbeszéljük a dolgainkat. De valahogy nem tudtam hogy reagálni erre a hírre. Mondtam hogy nagyra értékelem, hogy elmondta, kérdeztem fájt e, használtak e óvszert. Mást nem tudtam.
Úgy értem, számára ennek hatalmas jelentősége van, s talán valami okosat még mondhattam volna.
Olvastam már olyat is, hogy koccintottak az egészségükre.
Ti hogy reagáltatok hasonló esetben?
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan vesztetted el a szüzességedet?
- Mindent elvesztettem a depresszió miatt
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Szerelemből vagy kalandvágyból vesztetted el szűzességed?
- Hogy fegyelmezitek a 2 éves gyereketeket?