Hol érdemes elkezdeni a fodrász képzést? (tudásbázis)
naná :) :) :)
szorgosan, minden héten :)
Nappali/esti/hétvégi képzésre?
S mikor jártál?
Sziasztok!
Azon gondolkodom egy ideje, hogy elvégzek egy fodrász képzést. Nagyon tetszene, szeretek is hajat vágni a családnak. Odáig már eljutottam, hogy jelenleg először el kell végezni a "gyakorló fodrász" képzést, majd csak ezután jön az OKJ-s "fodrász" és végül a "mesterfodrász" képzés, ez utóbbi 5 éves gyakorlat után. Bújom a netet, de nem tudom melyikre iratkozzam be.
Budapesten keresek sulit. Tetszene a Corvin közi suli mert ott jónak tűnik a gyakorlat megoldása, hogy bárki bemehet és a tanulót levágják a haját. Ezen kívül a VIK Szakközépre is gondoltam, mert ott a Hajas szalonban van a gyakorlat. Magam is odajárok hajat vágatni és nagyon szeretem. Egy bökkenő van csak, hogy esti tagozatra kellen járnom, mert van munkám és nem tudom hogyan oldanám meg a kieső fizetést, ha nappalira járnék két évig. Tudjátok család és gyerek mellett fizetés nélkül nem megy a dolog.
Van valakinek jó tapasztalata, aki 2013. szerptember 1. után járt vagy jár suliba és el tudná mondani a véleményét?
Köszönöm :)
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Szerintetek érdemes elkezdeni a műkörömépítő tanfolyamot?
- Érdemes elkezdeni egy ELO-s tanfolyamot?
- Szerintetek a mai világban, milyen vállalkozást érdemes, lehet elkezdeni(kb.3M.-ft.-ból)aminél nyereségre is lehetne számítani?
- Szerintetek milyen idegen nyelvet érdemes most elkezdeni tanulni? És miért? Minek van ma jövője?
- Milyen képzést/tanfolyamot érdemes elkezdeni?