Hogyan világosítsam sötétvörös hajamat? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem azért fog még jócskán világosodni.
Kedves Dodi44 neked is köszönöm az értelmes hozzászólást. xD :P
Köszönjük. :D
Régen minden örömlány lángoló pirosra festette a száját és a körmét... Ma a 60+ csinálja ezt.
Akkor most hogy is vagyunk??? :D
Minden világosító eljárás (még ha csak mellékhatása is egy pakolásnak vagy szernek) veszélyes a festett haj szerkezetére. Mivel nem lehet 100%-osan egyenletesen felvinni a hajra, könnyen foltosodást okozhat.
Amúgy nekem a vöröset almaecetes öblítéssel sikerült félig kigyikálnom a hajamból. Kb. olyan lettem, mint egy sötétszőrű, megviselt róka. (Az eredeti hajszínem kb. olyan volt, mint most a fórumindítóé.) Viszont az enyém nem volt előtte leszívatva, szőkítve, vagy mittomén, csak az eredeti sötétbarnára rá volt kenve a vörös hajfesték.
Szia! szerintem ne szomorkodj, sokkal jobban áll ez a hajszín a sötét szemedhez, szemöldöködhöz mint az amit szerettél volna.
Még az esküvőig lehet meg is szokod és megtetszik.
Viszont ha világosítani szeretnél, akkor olvastam a neten, c vitaminos világosító hajpakolást, google-ban biztos megtalálod, azt írják árnyalatokat világosít, én nem próbáltam, tehát tapasztalatom nincs hogy mennyire világosít,de sokan dicsérik!
Szia! Semmit nem fog változtatni, ne dobj ki rá pénzt.
Sötét hajat (sőt, leginkább sötétvöröset) szőkítés, vagyis kőkemény hidrogénes beavatkozás nélkül semmilyen módon nem lehet világosítani. A vörös hajat a legeslegnehezebb eltávolítani,hogy ne narancssárga legyen, csak fodrász tudja végezni.
Ühh... Ez tényleg nagyon sötét ahhoz képest, amit szerettél volna... A mostani színed kb. az én ízlésem. :)
Passzolom, de én félnék a szőkítősampontól. Ha kikezdi a színt, elveszítheti a fényét is, ráadásul mivel a haj szerkezete nem totál egyenletes, még az is lehet, hogy nem lesz egyenletes a hajszín. :(
Én a helyedben visszarobognék a fodrászhoz és megkérdezném tőle, hogy ő mit javasol?
Két hete volt kb befestve, de nagyon sötét még mindig. :(
Raktam fel képet, az adatlapomnál meg tudod nézni.
Júniusban megyek esküvőre, kb hó közepére jelentkezek majd be szerintem fodrászhoz, hogy akkor mit tud vele kezdeni... :/
Én nem hiszem, hogy jót tesz egy festett hajnak a szőkítősampon. Azt természetes hajszín esetére fejlesztették.
Mikor volt festve?
Csak mert első 2 mosáskor elég sok szín kijön, és tényleg világosabb lesz a haj - sampontól függetlenül.
Szőkés-vöröses volt befestve, aminek nagyon tetszett a színe és nagyon jól is állt, ám a vöröset ledobta, így szőkés-barnássá változott. (Le volt szőkítve a festés előtt pár hónappal).
Kértem a fodrászt, hogy ugyanúgy szőkés-vörösesre fesse, nagyon pici barnával. Ő azt mondta, hogy kicsit sötétebbre fogja festeni, hogy következő alkalommal ne dobja le a vöröset. Azt mondtam neki, nem gond, csak úgy csinálja meg, hogy ne kelljen leszőkíteni ismételten, mert ugye az eléggé árt a hajamnak.
Ennek ellenére elég sötét vörös lett. És megmondom őszintén nem tetszik.
Szerintetek, ha rendszeresen mosom valamilyen szőkítő samponnal (azt hiszem talán a Rossmannban láttam ilyet), akkor az használni fog neki valamennyit, hogy ne kelljen megint vegyszerekkel szőkítést végezni?
További ajánlott fórumok:
- Festett szemöldök világosítása hogyan lehetséges?
- Ti hogyan világosítottátok fel a gyerekeiteket?
- Bajusz gyanta után bebarnult a bőröm, hogyan világosítsam vissza?
- Középbarna/sötétbarna festett hajamat hogyan tudnám kíméletesen világosítani?
- Hogyan tudnám több árnyalattal világosítani a hajam színét?
- Sötétbarna festett hajamat szeretném világosítatni koktélozással/blansolással, fodrásszal. Mennyire fogja tönkretenni a hajam?