Hogyan ünnepelted (ünnepelnéd) a 30. szülinapodat? (beszélgetés)
Aúgy, ha valaki hozzá akar szólni, 18. születésnap
címen megtalálja!
Egyébként, hogy tudnám kitörölni egy-egy megindított fórumomat? Mert 3-at indítottam eddig, de senki sem szólt hozzá. Ebből kettőt kitörölnék.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Én még nem vagyok 30, csak (nem sokára) 18. Én is írtam ki egy fórumot erről, amiben tanácsot, hozzászólást, segítséget, tippet kértem, de eddig nem kifejezetten, vagyis egyáltalán nem reagált rá senki. Mitől érdekesebb a 30, mint a 18?
Sehogyan.
Engem nem köszöntött fel senki, magamat pedig nem szoktam ünnepelgetni.
Kaptam 30 szál vörös rózsát, egy gyönyörű aranyláncot karlánccal, egy finom vacsit a kedvenc helyünkön és egy felejthetetlen éjszakát.
(a gyerkőcöket leszervezte anyukámhoz.)
Kis családi körben,tortával,gyertyafújás a 4 éves lányommal...
ja,és óriási nagy pocakkal...két hetem volt a második gyermek születéséig :)
Szerintem ezt nem neked, hanem másnak/másoknak kéne megszervezni, olyan ajándékkal, amire vágysz, valami olyannal ami örök emlék marad! De hogy mit szeretnél, azt neked kell tudni!
Mindezt lehetne egy közvetlen családi/baráti körben!
Pont akkor volt kicsi lányom keresztelője, aznap.
Így sok ember, sok kaja, torta, minden volt...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan ünnepelnéd meg?
- Ti hogyan ünnepeltétek/ünnepelnétek meg az örökbefogadás jogerőre emelkedését, az úgynevezett "Második születésnapot"?
- Hogyan ünnepelnétek a 20. születésnapotokat, ha szeretnétek hogy igazán különleges és emlékezetes legyen?
- Gyereked 18. születésnapját hogyan ünnepeltétek?
- Hogyan ünnepeltétek gyermeketek 3. születésnapját?
- Segítségre lenne szükségem! Sváb származásúak, a katolikus naptár szerint milyen napokat ünnepeltek és hogyan?