Hogyan ünnepelnéd meg? (beszélgetés)
Az első terhességemet boldogan elújságoltam a rokonoknak, barátnőimnek. Amikor 2 hónaposan elvetéltem, nagyon magam alatt voltam lelkileg... :(
Elhatároztam, hogy legközelebb senkinek egy szót se, csak ha elértem a 3 hónapot ! És ezt be is tartottam.
Kezdem érteni :)
A 40 hét, az 280 nap.
9 hónap 275 nap körül van. Végül is 5 nappal több.
Pasiknál van az a kor, amikor már érdemes meg ünnepelni. 😁
Na nem az eredményt, hanem hogy összejött.
Tuti hülye kérdés.
Ha 4 hetes 4 napos terhes.
Hogy foganhatott 2 hete?
Akkor már terhes volt 2 hete 4 napja. Nem?
A 4 hét 4napból vonj ki 2 hetet és négy napot.
Bár ilyenkor még nem olyan sokat látni, simán lehettek pontatlanok. Ahogy a számolásos módszer sem atom biztos. Te tudod, hogy mennyire pontos a ciklusod.
Azt ünnepelsz amit szeretnél. 🥰 És úgy ünnepled ahogyan jónak látod.
Három gyermeket szültem,ebből 1 volt tervezett,mégis mindháromnál tudtam,hogy mikor fogantak meg :)
Sok örömöt és egészséget kívánok a terhesség kihordásához,a szüléshez,és a felneveléshez!
Gyerünk, essetek nekem!
Akkor is ez a véleményem!
Ne haragudj, de miért kellene világgá kürtölnünk, hogy nekünk volt-e problémánk?
Lehet, hogy egy pokróc vagyok, lehet azt írni degradálok mert fogalmam sincs mit érez!
Képzeld, tudom!
Huszonéves voltam mikor egy kivizsgálás során megkaptam a meddőségi papírjaim egy sajnálom kíséretében.
Szóval ne mondd, hogy nem tudjuk mit érez.
Szia!
Ünnepeld csak, ami neked tetszik, ami neked fontos. Aki degradálja itt a te érzéseidet, azokkal nem kell foglalkozni. Valószínűleg nem élték meg, amit te, a sikertelen próbálkozások hónapjainak keserűségét. Nem tudják, milyen.
Sok boldogságot a babához, legyetek mindketten végig egészségesek és könnyű szülést!
Szerintem az utolsó mensi + menstruációs ciklus napjainak fele körül ünnepeld.
Mindenki azt ünnepel amit akar és akkor amikor akarja! Az ünnep, (legyen akármi) miatt változik meg egy átlagos hétköznap is. 😇
Én is ünnepeltem olyat, amit másnak hülyeségnek tart! Örök és jó élmény volt osztozni másokkal az örömömben! ❤️🙏
Gratulálok! 😇😇
Miért "pokróc", hogy egy leírja véleményét egy ilyen hülyeséggel kapcsolatban.
Komolyan, már egy "sikeres dugást" is ünnepelni kell?
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Hogyan ünnepelnétek a 20. születésnapotokat, ha szeretnétek hogy igazán különleges és emlékezetes legyen?