Hogyan tudom megoldani a fogfehérítést házilag? (tudásbázis kérdés)
6. esztike1978 (válaszként erre: 1. - 5f176db420)
2012. júl. 12. 18:08
Szia, én ezt találtam és rendeltem magamnak. Még nem jött meg, így nem tudom tényleg jó-e, de ha lesz eredmény, szívesen beszámolok róla.
Üdv. Eszti
5. a24ba94ad5
2012. júl. 12. 14:45
Nem túl egészséges, de alkalmanként a citromhéj segít. A puha, fehér, belső oldalával dörzsölt a fogadat. Ne sűrűn!
4. 37403e3af4
2012. júl. 12. 13:54
A természetes hófehér fogak csak a mesében léteznek :)Csont típustól is függ, kinek mennyire fehér, vagy sárgás, vagy esetleg szürkés fogai vannak. Ha nem dohányzol, nem kávézol, akkor kicsit segíthet a fogpor (priviben leírom a nevét ), vagy a szódabikarbóna. Szerintem a fogfehérítés amúgy is kényes téma, otthon meg sem próbálnám. Ha pedig annyira katasztrófális a helyzet, akkor egy klinikán tesznek fel neked minimális foganyag veszteséggel nagyon szép kerámia és cirkonium héjakat, de a pénztárcádra ebben az esetben nem vonatkozik a minimális veszteség :)
3. Annette
2012. júl. 12. 13:28
Nekem semmi nem használt, hiába próbáltam minden tuti módszert, vettem ilyen fehérítő zselét a fogorvosomtól, amit éjszakára kell felkenni, az jó lett volna, csak nagyon érzékenyek lettek tőle a fogaim, annyit pedig már nem ér meg nekem a dolog. A drogériás fogkrémek közül egyedül a kék blanx segített valamennyit, mire elhasználtam a tubussal kb 3 árnyalatot világosított.
2. 9f86e86d50
2012. júl. 12. 13:09
Néha finoman megszórhatod szódabikarbónával a fogkrémet, ezt heti 2-3 szór lehet csinálni. De ne vidd túlzásba.
1. 5f176db420
2012. júl. 12. 13:07
Nincs pénzem fogfehérítésre elmenni, de hiába mosom sima fluoridos fogkrémmel a fogam a kicsit sárgás elszíneződés látszik. Valakinek bevált valami házi praktika (hallottam a szódabikarbónátról) vagy olyan fogfehérítő krém-por amitől világosabb lett a foga? Köszönöm!!
További ajánlott fórumok:
- Házilag fogfehérítés - tud valaki erre ötletet?
- E-mail átirányítása-segítséget kérnék, hogy tudom megoldani?
- Hogyan tudom megoldani az alábbi Microsoft frissítési problémát?
- Hogyan tudom megoldani életem eddigi legnagyobb problémáját?
- Hogy tudom megoldani mosógép olcsó szállítását Budapestről Sopronba, vagy inkább szerintetek érdemes ott új mosógépet venni inkább?
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?