E-mail átirányítása-segítséget kérnék, hogy tudom megoldani? (tudásbázis kérdés)
Amikor azt írtad, hogy a családban mindenkié működik, akkor ugyanazon a gépen, ugyanabban az ablakban próbáltátok?
Mert ha nekik megy, akkor lehet, hogy csak a te mailboxoddal van baj. Akkor írni kéne a freemailes adminisztrátoroknak.
kevésbé küszködik, ha nincs fullon
plusz minden levelezőszerveren az a szabály, hogy ha egyszer tele van, se fogadni, se küldeni nem tudsz, amíg ki nem pucolod.
írd meg priviben a mailcímed, és kitesztelem neked
(mármint hogy kapok-e kézbesítési értesítőt)
egyébként amikor a freemail sz*kodik, akkor sokszor az átirányítás se meg semmi nem müx
bár nekem most épp jó
Köszi! A feladó tartalmazza: ide tettem egy @-ot, mert egyébként nem fogadta el. Így elfogadta. Majd meglátjuk.
Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget!
A szűrő neve sort töltsd ki, az Átirányítás mellé nyomd be a rádiógombot, és a szövegdobozba írd a gmail-es címet, majd Mentés.
A meglevő levelekre nem vonatkozik egyébként.
Szóval belépés után jobb felső sarok: Beállításaim
itt kapsz egy listát, és ott vannak a Szűrők, az kell neked
hát a böngésző címsorába írod be, hogy freemail.hu, és így lépsz be, nem?
amúgy a szűrők menüt keresd! ott lehet átirányítani (működik, nekem is át van irányítva a freemailem)
További ajánlott fórumok:
- Fürdő felújítás alatt, hogy lehet megoldani a wc-re járást?
- Olcsó ételeket keresek - 15 embernek kéne megoldani a reggelit, ebédet és a vacsorát 4000 Ft-ból
- Miért így kellett ezt megoldani?
- Kakivisszatartás óvodáskorban. Hogyan lehet ezt megoldani? Hogyan segítsek neki?
- 6. osztályos matek feladat. Segítenétek megoldani?
- Párhuzamosan több állást pályáztam meg, hogy lehet ezt megoldani?