Hogyan tudom engedélyeztetni a sütik-et (cookies)? (beszélgetés)
A sütik (cookies)internetezés közben jönnek létre a számítógépeden. Az újabb böngészők tiltják ezek letöltődését, mert a virusok/spywerek a sütik segítségével is kerülhetnek a számítógépre.
Leírom 2 böngésző esetében az engedélyezés menetét, nem kell mind a kettőnél megcsinálni, csak annál amelyikkel a letöltést akarod elvégezni.
Sütik engedélyezése mozilafirox esetében:
eszközök menű/beállítások... -ra kattintás, ekkor megnyilik egy ablak itt az adatvédelem fülre kell kattintani, majd Sütik elfogadása webhelyekről felirat előtt lévő négyzetbe kell bele kattintani (amikor a négyzetben zöld pipa látható, akkor van engedélyezve a süti használat).
Internet Explorer 7 esetében:
eszközök menű/Internetbeállítások... -ra kattintás, ekkor megnyilik egy ablak itt az adatvédelem fülre kell kattintani, majd a speciális gombra. Ekkor megnyílik egy ablak, Az aotumatikus cookie kezelés felülbírálata felírat előtti négyzetbe kell kattintani. A belső és külső cookie-knál mindkét helyen a felső körbe kell legyen a zöld pont, ha nincs ott, akkor a körbe kell kattintani.
Miután végeztél a letöltéssel erőssen ajánlott vissza állítani az eredeti állapotot.
Bocsánat, hosszúra sikeredett, de rövidebben nem tudtam leírni!
További ajánlott fórumok:
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Lehet fotózni az iskolában a szülő engedélye nélkül?
- Kiviheti-e anyja vagy apja engedélye nélkül a gyermekét külföldre?
- Más autóját le lehet fotózni az engedélye nélkül?Feltenni internetre?
- A házunk elé szeretnék fekvőrendőrt. Tud valaki segíteni abban kihez kell fordulni az engedélyeztetéséért?
- Hol tudom engedélyezni a Facebookon, hogy mások is hozzá tudjanak szólni a dolgamihoz?