Hogyan tudok heti 2 kg-ot leadni biztosan? (tudásbázis)
Na szóval.... Mostanában olvasgatok egy fórumot, ahol az emberek lépten nyomon arról írkálnak, hogy esznek, esznek, soha nem éhesek, és mégis fogynak. (még ha nem is ez a céljuk) Persze vannak akik megtapasztalták, hogy ez egy idő után megállt afogyás, és vissza is szedtek (súlyt) a kilók szépen visszajöttek, de nem csípőre meg pocakra, hanem formásan egyenletessen. Természetesen megszűnő ízületi fájdalmak és más hasonló gyógyulások tömkelegéről számolnak be.
Van aki 3 év inzulinozás után elhagyta, s szúrkálást, normalizálódott a vércukra, 5.7 ébredési szinttel.
Mindez a "paleolit" étrendnek köszönhetően. Itt a többség úgy látszik "csak" fogyni szerente, már akkor is profitálhat ebből az étrendből. Szerintem az egyébb égészségmegőrző tulajdonságia az igazán fontosak, tehát csak ajánlani tudom....
Nekem is át tudnád küldeni? Nagyon megköszönném!
melcsister@gmail.com
Ha gyorsan fogynak tényleg az izmukból fogynak. De ha egészségesen akkor nem. Én ha drasztikusan csökkenteném a kalóriabevitelt akkor biztosan elájulnék sportolás közben. Volt már hasonló érzésem és nagyon szenvedtem mert nem esett jól a mozgás.
Megnéztéte valaki a jobb oldalon található "Most fényderül a titokra, sokkoló vallomást"?
Próbáld ki azt amit a Pataki Zita időjós dokija képvisel. Napi 3 étkezés (esetedben lehet Norbi is ha azt szereted), 4 óránként lehet enni, este meg csak annyi h szénhidrátot ne egyél. A reggeli, ebéd lehet bármi és a 4 órás szünetben csak ízesítés nélküli vizet lehet inni.
Ez az első 2 hét, a mádodik 2 hétben ebédre sem lehet szénhidrátot enni és a harmadik 2 hétben reggel sem lehet szénhidrát. Mozgás NINCS mert amíg ezt csinálod, legyengül a szervezet. Utána lehet mozogni és 5x enni.
Én csak az első 2 hetet csinálom folyamatosan és gyönyörűen tartom a lefogyott súlyomat. Addig fogom csinálni amíg nem fogok újra sportolni. Nekem nagyon bejött. És azt szeretem még benne, h simán, kínlódás nélkül betartható.
Nekem heti 1 kiló ment le az első 2 hét szabályai szerint, de én 58 kg-ról fogyóztam 54-re.
És akkor a kalóriákat is számolod?
én nem szoktam,de kb 1500 fölött bizti nem vagyok,mert nagyjából tudom mi mennyi.
Csak az utolsó könyvet nem olvastam, a többit igen!
nagyon szívesen venném ha leírnád,hátha én néztem el valamit és elrontok vele.............
Egyépként 101 kg voltam,tehát van miből leadni,sajnos :(:(:(
reggeli 1 pohár citromos víííz??????
hát az azért kicsit morbid:s
További ajánlott fórumok:
- Akik 20 kg-ot fognak leadni életmódváltással
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- Szerintetek hány kg-ot tudnék leadni?
- Júniusig szeretnék leadni 5 kg-ot, illetve életmódot váltani, hogyan fogjak hozzá?
- 1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok?