1 hét alatt szeretnék leadni 4-5 kg-ot Hogyan csinálnátok? (beszélgetés)
Sehogy max vizet.
Zsírt nem.
Örültség.......
sehogy :(
ez butaság:(
Hogy csinálnám? Nem ennék egy hétig, vízhajtót szednék, egy kis szauna.
Persze egy temetkezési vállalatot azért nem árt kinézni... :-) :D
Atkins,csakis estleg kekwick,de az durva...
Heti 4-5 kilót vízhajtókkal,és o diétával akkor lehet lenyomni ha van miből....
Hány kilós milyen magas és hány éves vagy...Ettől függ főleg!De egészségügyi szempontból semmiképp nem túl jó ötlet,ha megindokolod miért ,talán megnyugszunk:)
Jaj. 1 hét alatt? Nem egészséges (kit érdekel?!), de főleg nem tartós. Heti 1 max. ami tartós. De ha eddig dőzsőltél, akkor mondjuk szénhidrátok megvonásával akár 3 kg is lemehet egy hét alatt. Amit ehetsz: gyümölcs (mértékkel), zöldség(sokat), és mást nem. Ja éa 6 liter víz!
Persze ez nem egészséges, így én nem is folytatnám (vagy léböjt??) Maradjunk a heti 1, de tartós kilófosztásnál. Szerintem.
Sziasztok
Ági nekem is eltudod küldeni privibe a gyógyszer nevét. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Én is sürgősen le szeretnék fogyni 8 kilót.18 kilón már túl vagyok,de megállt.Csináltam egy hétig a káposztalevest is,de azzal is csak 3 ment le egy hét alatt.Tudnátok javasolni valamit?
Szia!
Hát, nekem nem fog ilyen gyorsan menni a maradék leadása, mert gyógyszert semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó bevenni!:( Én még betegségre is inkább a gyógyteákat választom, gyógyszert csak, ha nagyon muszáj!:( Szóval ez az út nálam totál kizárt!:(
Miért akarok még fogyni? Azért, mert bár kilóban kimondva talán nem vagyok annyira sok, de az a baj, hogy ami plusz van rajtam, az mind a derekam és a térdem között helyezkedik el!:((( Szóval a hátsóm + a combom az kriminális!:((( Ez azért is dühítő, mert a derekam viszont totál vékony és így még inkább látszik a derekam + csípőm közötti különbség!:(
(Teszek fel az adatlapomra "Ilyen volt - ilyen lett fotót" és látni fogod, hogy miről beszélek!)Szóval van még miből fogyni...:((
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Akik 20 kg-ot fognak leadni életmódváltással
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- 10-, 20-, 30 kg-ot szeretnék leadni! - segítsük egymást!
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Hogy tudnék két hét alatt 4 kg-ot leadni?