Hogyan tudnék megtanulni kötni? (tudásbázis)
Szia!
Megvan a könyv, és már elis kezdtem egy sálat! :)
en is ma korbe jarom a varost lehet.
tegnap tanultam egy tok jo mintat. a ludmilas konyvbol. tényleg jol ertheto :)
ment privi :)
anyukám most hivott pont, hogy ment fonalat venni. mondtam h hozzon nekem is :)) derékmelegitot akarok kötni most növéremnek mert terhes. :))
4 éve barátom egy csikos sálat kapott.
le van rajzolva az ilyen könyvekben lépésről lépésre.
ha jútyúbon rákerestek arra h kitting for begginers a legelső vedió 3:33 perces azt érdemes megnéznetek, ott jol megmutatja h kell felvenni a fonalat. Enneka lánynak egész jók a videói.
Fonalat pedig érdemes először, kilós turiban venni. anuykam vett egy akkora gombocot mint a fejem, 250ft-ért :)) Ezeken tudtok gyakorolni és nem kerül sokba mint pl kreativ boltokban...
megtaláltam őket!
1. Ludmila Preskova - A házi kötés iskolája 1986-ban adták ki. nagyon jó könyv, az összes létező kötés típust lépésről lépésre tanítja meg, rajzok ábrák minden van benne. nagyon érthető. Az alapok elsajátítása után,minta készítés van benne.
2. Minerva album- Kötött és horgolt divat. Ez már inkább gyakorlotabbaknak való, ruhákat lehet kötögetni ez alapján, de itt is jól le vannak irva a dolgok. Minerva adta ki 1972-ben
3. Fürge ujjak könyve- ezt nem tudom mikor adtakki mert hianyzik az első pár oldal..:( itt is ruha minták vannak, érthető leirssal.
én az elsőt javaslom, biztos van másmilyen kötögetős könyv ami jó vagy modernebb könnyen beszerezhető. de azt tudom h anyukám és nagymamám is ebből kötött...:)) most kedvet kaptam én is.
Igen érdekel, várom a címet!
Köszi előre is
én könyvből tanultam meg. nagymamam tanitgatott regen kis koromban a lusta kötésre emlékeztem. mondjuk én csak a fordítottat tanultam meg :D
vannak ilyen könyvek antikvariumba tuti meg van, h fürge ujjak könyve meg ilyesmik. ezek ilyen kötö iskolás könyvek. ha érdekel este beirok pár cimet. előkeresem őket.