Hogyan tudnék megnyugodni? (beszélgetés)
Nekem endometriózisom volt/van. 5 éve derült ki laparaszkópiás műtéttel. Azt mondták kezelés lesz fél éves, de lehet soha nem lesz gyerekem. Hála Istennek a következő hónapban megfogant a lányom. A kisfiam meg 6 hetes. :)
Tudom a bizonytalanság sokszor nehezebb a biztos rossznál. De majd csak eltelik ez a másfél hét, és a Jóisten, vagy akiben hiszel biztosan megsegít, és nem lesz ott semmi komoly. :)
Egyébként furcsállom az egészet, mert a 3 betegség totál más tüneteket produkál.
"Megnyugtatásként"-:(
86-ban olyan nagyon elbántak volna velem,hogy nem biztos,hogy leveleznék.
Ultrahangos vizsgálaton:Így a doki-a nagyműtőbe csináljuk a laporaszkopiát-altatásban-hátha ki kell venni valamit.
Innen menekülnöm kell!
Felhívtam a férjem és saját felelőségemre jöttem haza.
Azóta is meg van mindenem.
szia, nekem endometriosis van kilátásba, és már rég meg kellett volna csinálni a laparrt, de rettegek az eredménytől, és húzom a dolgot amíg csak lehet, mi már 15 hónapja próbálkozunk a babával, eredménytelenül
elsőre p2 es lett, majd p4 es. Kétszer operáltak, és másodszorra sikerült biopsziával az egészet leszedni a héjnyakról. Azóta szültem még 2 fiút, és makk egészséges vagyok. Az operáció után 2 havonta jártam szűrésre 2 évig.
Szóval jó orvos. Ha megbízol benne, akkor viszont maradj nála.
Meg persze majd meglátod mit ajánl kezelésként.
Énis megnézetném magam legalább még egy orvossal.
Elhiszem, hogy elvagy keseredve.
Előzményként tüneteid voltak?
Először is szerintem meggyógyulnod kellene. Aztán jöhetne a baba.
Persze a vércsoportvizsgálat már másnap került szóba, az SZTK-ban (ott aludtam a városban), és akkor már tényleg sokan voltak. De előző nap a magánrendelésén odafigyelt rám, úgy érzem.
Az a baj, hogy ez az orvos, akinél most voltam, ismeretlen volt, jó messze is volt, menni kellett utána, magánrendelésére mentem, és másfél órát beszéltem vele, azaz jól odafigyelt.
Azért mert az ismeretlen orvos aki magán rendelésen fogad jobban odafigyel és ha ne adj isten gond van-de miért lenne,akkor is megnyugtat.
Miért? Nagyon kíváncsivá tettél.
Hallgass rám kérlek!
Menj el egy másik nőgyógyászhoz!
Ne említsd az előzményeket!!!!
Igaz ez egy plusz kiadás de megéri.
Köszönöm! Nálad mi volt a probléma, ha szabad kérdezni?
Ne keseredj el, fiatal vagy még.:) Hasonlókon mentem keresztül 30 évesen, és van 3 fiam. Nyugi.:)
Megvárom, persze, de addig is megőrülök. Gratulálok a babádhoz, megnéztelek titeket, ennivalóak vagytok!
Várd meg az eredményeket,hogy lehet 24 évesen méhnyakrák?:(...belegondolva ez nagyon szomorú:(..nyugodj meg.Nézd nekem is azt mondták,hogy PCOS-s beteg vagyok és soha nem lehet bébim,erre az a dokinál szültem,aki ezt mondta:D
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! Annyira félek, hogy elveszítem a reményt arra, hogy babám legyen. Eddig még nem volt aktuális, és mire az lenne, talán elszáll a lehetőségem.
Szia!
24 évesen ennyi baj?:(
Hogyan tudnék segíteni?
Szia!
Biztos, hogy nem könnyű, de bízz a legjobbakban.
Tegnap voltam nőgyógyásznál, és 3 dolgot feltételez: endometriózist, PCOS-t és méhnyakrákot. Megvizsgált, és azt is mondta, hogy nagyon nem tetszik neki a méhnyakam és a méhszájam. Méhszájsebem is van, de talán az a kisebbik baj. Természetesen levette a vért, kenetet vett, vizeletet adtam, tumormarkert nézetett vérből, de csak másfél hét múlva lesz meg mindennek az eredménye. Azt sem tudom, hogy vércsoportot minek ellenőriztet nálam, mikor pontosan tudom a vércsoportomat, és egyáltalán mihez kell? Annyira sokan voltak, hogy ezt nem tudtam megkérdezni. Hogyan tudnék megnyugodni, mert addig megőrülök. S ha valami ki is jön, én nem tudom, hogy mit fogok csinálni, mert babát szeretnék. Egy laparoszkópia is kinéz nekem az orvos szerint. 24 éves vagyok.
További ajánlott fórumok: