Tudnátok gyors modszert, hogy megnyugodjak? A gyerekem most vágott tönkre 2 heti varrásomat. (tudásbázis)
De jó! Ok, ez így korrekt. Örülök, hogy így rendbe jött minden.
Azért bevallom őszintén, én is hátast dobtam volna, ha a gyerekem az aktuális gobelinemből kivág egy darabot! Én most egy 25 ezreset varrok ki. Egy éve csinálgatom, nemhiába, nincs időm. Örökség lesz a lurkóknak, hogy elmondhassák az ükunokáimnak mikor én már nem lesznek, hogy a nagyi ilyet is tudott. :-)))
Ezt én sem értem. Ha nincs pénze ajándékot venni, akkor miért nem vonjátok le a terítők árát a visszaadandó pénzből??? Ez így lenne fair.
szegény kicsi, akkor tényleg téged utánzott, lehet segíteni is akart. Ugye nem szidtad le nagyon és már szent a béke?
Pedig ezt nem tudod rendezni máshogy :(
Nem tudom, ki a megrendelőd. Ha egy picit jobban áll anyagilag, akkor nem fog ragaszkodni, hogy azonnal kifizesd.
Igen, elég egyedi megoldás lenne a gobelinen :D
Egyébként én is ruhára asszociáltam először. A lényegen mondjuk nem sokat változtat.
Látom, hogy még pici a fiad. Így csak azt tudom mondani, hogy nem rosszakaratból, direkt tette. Gondolom csak játszani szeretett volna, ne haragudj rá. Elmondhatod Neki, hogy anyu dolgához ne nyúljon, én a kicsi fiamat már most megtanítottam erre és be is tartja.
Elhiszem hogy nagyon mérges lehetsz, én is gobelinezek. Öleld meg a fiad és mondd el neki, hogy ezt nem szabad. A kárt fizesd ki a tulajdonosának vagy szerezd be magad és készítsd el újra. Ha úgy látod készen tudsz lenni határidőre. Ha nem, akkor mihamarabb értesítsd erről a megrendelőt, hogy más ajándék után tudjon nézni.
De igazából az első dolog ami eszembe jutott, hogy hogyan kerülhetett a fiad a közelébe. A fontos, értékes dolgokat nem elérhető távolságba kell tenni. Az én munkáim szépen el vannak rejtve, csak akkor veszem elő, ha használom. Még ha csak egy percre ugrom is el a másik szobába.
Pfff, nem sokat tudsz tenni. Szerintem pakold el, hogy ne is lásd a ruhát. Igyál egy jó teát és találd ki, hogy mit lehet vele kezdeni vagy, hogy hogyan pótolod. Aztán meg beszéld meg azzal, aki megrendelte.
Ezen már kár idegeskedned utólag, valami megoldáson törd inkább a fejed.
Aztán mostmár tudod, hogy mire kell ügyelned és hogyan tudod elkerülni, hogy ilyesmi történjen megint.
Mindent csinálhatsz,csak ne idegeskedj.
Az enyémek kiskorukban lefejtették a kötött pulóvert már majdnem kész volt......
Amikor beléptem a szobába édesen nevetve mondták:-Nézd anya aladugat csináltunk:) alagút!
Nevettem velük együttD
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csináltok ha idegesek vagytok, hogy megnyugodjatok?
- Miért oly nehéz vetélés után? Megnyugodhat valaha egy nő lelke?
- A ciklusom 17. napján kisebb "baleset", 20. napon pecsételő vérzés. Megnyugodhatok?
- Hogyan tudnék megnyugodni?
- Ma szeretnék nyugodtan pihenni, erőt gyűjteni, megnyugodni!
- Egy közepes kockázatú kombinált teszt után jó AFP eredmény. Megnyugodhatok?