Hogyan tudnám leszoktatni páromat a dohányzásról? (tudásbázis)
Hú, ez a téma engem is érdekelne. A párom, ha velem van, soha nem gyújt rá (van, hogy napokig folyamatosan egyfolytában semmi), de ha nincs, akkor szokott... Hogy milyen gyakran, azt sajnos nem tudom... Örülnék, ha teljesen leszokna, és érdekelne, hogy ezek a tapaszok, vagy micsodák, ezek mennyire hatásosak? És hogy mennyi idő alatt szoktat le a dohányzásról..?
Olvastam olyat, hogy elhatározás kérdése a dolog. Hát nem tudom, mennyire tudná magát elhatározni a párom... Biztos, hogy ezek a tapaszok egyáltalán nem használnak..? Pedig olyan jó lenne... Gondoltam veszek neki ilyesmit... :-)
egyetlen módszer van csak. tegye le. más nincs
nekem 16 évnyi elég erős dohányzás után ez vált be,és a páromnak is.
ugyhogy a többi humbug.
le kell tenni és nem rágyujtani többet.
de könyörgöm ezt neki kell eldönteni. értsd meg
hiába mondod neki egy dohányosnak hogy szokjon le
ha nem jut el a tudatáig. ez olyan mint az alkoholista.
neki kell megtenni az első lépést. nem neked
te nem szokhatsz le helyette.
elhiszem hogy sajnálod de nem a te gondod.
nem kell a nyakadba venni az ő terhét. hamár nincs akaratereje az nem a te problémád. neki kell ezt magában lerendezni
érted?
én erős dohányos voltam. mikor terhes lettem letettem. nehéz volt. de a párom hiába is mondta volna hogy igy meg ugy meg amugy ha nem ment volna mert nem jutottam el a tudatig.ugyis lehülyéztem volna :-))))
aztán ő is letette mikor látta hogy nekem sikerült pedig sosem kértem rá. azt csinált amit akart :))
miért kéne leszoktatni?
addig mig ő nem jut el addig a tudatig hogy le is tegye és nem csak gondolatban addig te hiába játszod a gondos feleség szerepét.
hagyd majd rájön .ha pedig nem az sem tőled függ.
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet valakit leszoktatni a dohányzásról?
- Ti is híztatok miután leszoktatok a dohányzásról?
- Tud valaki Pécsen dohányzás leszoktató biorezonanciás kezelést?
- Niquitin minitab dohányzásról leszoktató cukorka
- Próbálta már valaki a Zero Nicotine dohányzásról leszoktató tapaszt?
- Hallott valaki a Naturforce-os Biovitalini nevű dohányzásról leszoktató tablettáról?