Ti is híztatok miután leszoktatok a dohányzásról? (beszélgetés)
Persze! Közel 20 kg jött rám, pedig esküszöm, hogy nem nasiztam, mivel nem egyik percről a másikra tettem le a cigit, hanem fokozatosan csökkentve, éppen azért, hogy ne legyenek elvonási tüneteim. Ezért ha már nem bírtam tovább, akkor bizony rágyújtottam, és nem különböző nasik és üdítők és egyebek után nyúltam. És a túlsúly mégis itt van!
Orvosok szerint ez a fajta elhízás nem az a fajta, mint ami a túlevésből ered. Az egyes sejtek, amelyek addig a test napi méregtelenítésével voltak elfoglalva, most hirtelen "munkanélküliek lettek", és a bevitt táplálék minél teljesebb mértékű hasznosításán, tartalékoláson, stb. kezdtek el dolgozni.
Azt mondják, hogy ez a fajta túlsúly, minden féle-fajta "közreműködés nélkül", magától is el fog múlni úgy kb. 5-6 év alatt.
Én sem akarok annyit várni, sokféle fogyót kipróbáltam már, ami most úgy néz ki, hogy mégiscsak mutat eredményt, az egy kombinált módszer, ha gondolod olvasd el a naplóm első néhány
bejegyzését.
Van egy fórumom is, azok részére, akik úgy döntenek:
"Csak azért is megcsinálom..." nézzetek be oda is!
Igen ... ezert visszaszoktam! :D
Komolyan ...
Nem :)
Én fogytam .
Igen, ez így van. Biztos, hogy valamivel helyettesítik a hízók a cigarettát. Akár csak egy-egy üdítővel is.
Én is tudtam, hogy sok kalória van a sósmogyoróban, csak rám viszont rám fért pár kiló.
Hát akkor nem tudom mi a megoldás :-) Bátyám 15 kg-t hízott, mondjuk ő az evéssel is rásegített a dolgokra...
Néhányan azt mondták, az anyagcsere lelassulása is lehet egy ok, hát nem tudom...
Én 8 hét alatt 8 kg-ot híztam, aztán leállt a dolog, és hosszú évekig tartottam azt a súlyomat. Igaz, a cigi helyett rengeteg sósmogyorót ettem. Én sosem rágóztam, nekem ez váltotta ki a nikotint.
(Hozzá kell tegyem, hogy 172 cm és 55 kg voltam előtte. Tehát nekem csak jót tett.)
Utána már csak a menopauzától híztam :(
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet valakit leszoktatni a dohányzásról?
- Hogyan tudnám leszoktatni páromat a dohányzásról?
- Tud valaki Pécsen dohányzás leszoktató biorezonanciás kezelést?
- Niquitin minitab dohányzásról leszoktató cukorka
- Próbálta már valaki a Zero Nicotine dohányzásról leszoktató tapaszt?
- Hallott valaki a Naturforce-os Biovitalini nevű dohányzásról leszoktató tablettáról?