Hogyan tudnám leszedni a Google böngészőmről a WebSearchot? (tudásbázis)
Hogyhogy nem enged be? Nem vagy teljes jogú felhasználnó?
Amúgy találtam egy ilyet: [link]
Az első a Firefox, a második a Chrome leírása
Értem. Akkor probáld a következőt: nyisd ki a Chrome Settings/Beállítások gombot (az a három vízszintes vonal a jobb felső sarokban).
Ott bal oldalon lesz egy négy elemből álló lista: History, Extensions, Settings, Help (vagy ezek magyar megfelelői). Te a másodikat próbáld kinyitni, az Extensionts (Valószínűleg Kiterjesztések név alatt fog megjelenni magyarul). Nézd meg, hogy ez a WebSearch ott van-e a megjelenő listán, ha ott van, nyomd meg a kicsi kukát a neve mellett.
Megpróbálom :)
Start - Control Panel (kezelőpult vagy ilyesmi magyarul), ott rákeresel arra, hogy "Add or Remove programs" - valami olyasmi lenne ha magyar windowst használsz, hogy programok hozzáadása és törlése. Megkeresed a WebSearch alkalmazást, és megnyomod a Remove (eltávolítás) gombot. Elméletileg ez ki kellene törölje a gépről, ha egy véletlenül felinstallált programról van szó.
Na akkor kezdjük előlről.
Ez egy add-on a böngészőhöz vagy pedig egy program amit véletlenül felinstalláltál?
Ha program, azt a Control Panel/Add or Remove Programs résznél tudod, használni, amennyiben Windowst használsz. Amennyiben Ubuntu-t, a sofware centerből, vagy terminálból sudo apt-remove <programnév> paranccsal. Hasonlóan OS X alatt is, mint Ubuntuból.
Próbáld ki a következőt: a jobb felső sarokban van egy három vízszintes vonalka jelzésű gomb. Nyomd meg és menj a Settings/Beállításokra. Ott kb. a negyedik bekezdés lesz a Search/Keresés, és valószínűleg ott van neked elállítva, hogy ne a Google legyen az alapértelmezett, hanem a WebSearch. Annál a legördülőnél kell visszaállítanod Google-ra. Esetleg ha nagyon utálod a WebSearchet, akkor a legördülő menü mellett van a Manage search engines.. gomb (nem tudom, hogy van magyarul, angolul használom a böngészőt), és azt nyomd meg. Kijön egy lista a felinstalált keresőkkel, vidd a WebSearch felé az egeret és nyomd meg az x-et, majd a Done gombot.
Remélem ez volt a gond :)
További ajánlott fórumok:
- A facebook nem jön be, egyik böngészőmről sem. Hibát ír ki. Mi lehet a baj?
- A Silverlight frissítés után - amit nem tudok visszavonni - összeomlik minden böngészőmön a video streaming oldalak jó része. Mit tehetek?
- Milyen módszerrel tudnám leszedni az épített porcelán műkörmömet?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Firefox 3.6-os böngészőmben miért nem tudom beállítani, hogy tárolja a felhasználóneveimet és a jelszavaimat? Segítsetek!
- Van egy ősrégi vasalóm, de valami ráégett anno, hogy tudnám leszedni?