Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak? (tudásbázis kérdés)
;)))
Ez nem rossz! Elárulod, melyik vírusírtó okozta a gubancot?
Azt javaslom hogy ezt használd, egy csomó szemetet blokkol, ezzel gyorsabb lesz a neted, de te szabályozhatod, mennyire legyen szigorú:
Juj, várj, szerintem első körben elég a böngészőt újratelepíteni: de akkor irts ki mindent, ami vele kapcsolatos, mert fene jó a róka emlékezete előző életeire. :)
Hoppá, most jut eszembe, itt kérdezz:
Lócsemege olvtárs nekem is sokat segített már, és más okos emberek is járnak arra. :)
Szia!
Nem kell, hogy felhívjam a páromat, mert fogalma sincs, hogy mit állított be. Ő próbálja már a harmadik napja megoldani a dolgot.
Ezt a piros kört, amit kérdezel, nem látom.
Egyébként úgy döntött, hogy ma délelőtt teljesen újratelepíti a gépet, ezzel remélem végleg megoldódik a dolog.
Köszi, hogy próbálsz segíteni.
Azért kérdeztem, mert ha FF, akkor adblock plus-szal szokták blokkolni az ilyesmit, de akkor egy 'Ad' jelzés sem marad a bannerek után, úgy eltűnik. Nem tudsz rácsörögni a párodra, hogy mesélje el szépen, mit csinált? :) Vagy már megoldódott?
Látsz a keresőmezőtől jobbra egy piros alapon ABP felíratú kört?
Köszi, hogy ennyire próbálsz segíteni, nagyon aranyos vagy!
Én konkrétan most a startlapon néztem, mert ott is hiányzik a tetején a hirdetés, de ilyen címet nem találtam amit írtál!?Végig néztem az összes címet, ami megjelent a listában, egyiknél sem volt a pipa ott a blokkolásnál!
Köszi a segítséget, de sajnos a problémám továbbra is fennáll, pedig az összes engedélynél, az engedélyezést állítottam be!
Keresgélek tovább!
A párom néhány hete beállította valahol a gépen, hogy az internetes oldalakon ne jelenjenek meg a bannerek /ha jól tudom ez a nevük/. A helyükön csak ez a felirat látható: [AD]
Hagy lehetséges visszaállítani őket?
További ajánlott fórumok:
- Adok-veszek (magáncélú hirdetések)
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :)
- Firefox 3.6-os böngészőmben miért nem tudom beállítani, hogy tárolja a felhasználóneveimet és a jelszavaimat? Segítsetek!