Milyen módszerrel tudnám leszedni az épített porcelán műkörmömet? (tudásbázis)
Á, nekem mondod, hogy hülye vagyok...? Tudom én azt jól... :S
Mindegy, most már... :(
Hát, elkezdett lenőni és a felrakott köröm alatt belevegősödött és így vékonyodott és töredezett... Nem vettem ilyen löttyöt, hanem letéptem... :O :S Eléggé fájt, de mondom, már félig le volt jőve. A körmöm agyonra száradt és töredezett alatta. :(
Kösz a segítséget, amúgy! :)
Totál más. 100ml olyan 6-7 ezer ft.
Aceton is oldja, de az is eltart egy darabig..
Amúgy mi az, hogy belülről töredezik??
Igen! Valamilyen körmös boltban liqvidet vegyél és áztasd benne a körmöd.
Ez az a lötty, amit e felrakásához is használt a körmös!
Sziasztok!
Épített porcelán műkörmöm van, sajnos elkezdett lenőni és töredezni (belülről). Elkezdtem lereszelni, de ezzel aztán elszórakozhatok hetekig... :(
Tud valaki valami tippet, van esetleg valami szer, ami oldja és le tudom szedni?
Vagy lereszeled, aminél sanszos, hogy megcsiszolod a saját körmödet is, vagy tiszta aceton. Azzal leázik, de közben csiszolni kell azt is csak sokkal könnyebb.
Acetonba már csak akkor tedd, ha a nagyját lereszelted.
Talán.
Még most van egy próbálkozásom.
Köszi szépen,ezt megpróbálom.:-)
Max. kesztyűt húzok holnap.:O)
A gond az h holnap fontos helyre kell mennem és így nem mehetek el.Múlthéten akartam elmenni vele körmöshöz,de neki egy nap volt jó,nekem meg közbe jött más.
Most itt állok lenőtt műkörömmel amit már meg se tudok reszelni,mert ma sikeresen oda is zártam az egyik újjamat az ajtóhoz és a köröm ketté tört.
Le kell szednem valahogy.Acetonnal nem jön,azt már tudom.:-):-S
További ajánlott fórumok:
- Ülőidegzsába!Volt már valakinek?Milyen módszerrel lehet kigyógyulni?
- Fogyjunk együtt a Weight Watchers módszerrel, tartsatok velem
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Ki milyen módszerrel fogyott le?
- Mivel és hogyan tudom leszedni a porcelános tippemet?