Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan tudnám elfeledni? fórum

Hogyan tudnám elfeledni? (beszélgetés)

ma 11:51
Van nője. Gondolj arra!
18. michelle.r (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:25
Akkor nagyon gondolkozz el Amaunet hozzászólásán. Nem kell arról beszélned, hogy már "az esküvőt tervezed", energiában abszolút átmegy. És ettől tényleg mindenki menekül.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Libikóka)
ma 10:50
Még nem
16. libikóka (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:44

Pedig elég egyszerű,,írt,te válaszoltál,,és a válaszaid alapján kialakított valami véleményt.Nyilván nem pozitívat,,vagy olyat ami őt érdekelhette volna.

Ez persze nem von le a te értékedből ,,egyszerűen neki nem jött be.

Nem voltál még így fordítva?

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Srcrss)
ma 10:42
Igen ez igaz
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 10:41
Nem azt hogy nagyon,nem nyomultam meg semmi ő írt mindig. De nem tudom mi lett.
13. srcrss (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 10:41
De talán jobb így, mert valószínű, hogy csak alkalmit kerestek. Jobb, hogy eltűntek. Nem használtak ki.
12. srcrss (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:37
Érzik, hogy nagyon akarsz valakit, szeretethiányos vagy. Itt, látatlanban is átjön, hogy milyen vagy. Elijeszted őket.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Amaunet)
ma 10:32
Nem csak azért hittem hogy találkozunk ha már írta,de amugy igen ez előfordul sajna hogy lelépnek,kb velem mindig ez van..
10. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:24
Jah! Nem is találkoztatok? Volt egy buli, aztán néhány beszélgetés. Miben reménykedtél? Már láttad magad a mennyasszonyi ruhában?:)
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Amaunet)
ma 10:20
De nem is mondtam neki hogy rossz hogy nem találkoztunk meg ilyenek mert azelőtt már lelépett.
ma 10:19
Igen egyetértek veled. Vártam volna a találkozót ami nem történt meg,és ilyen befejezetlennek tűnik az egész mert hát nincs befejezése végülis..
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:19

Úgy tűnik a fiatalember nem úgy értékelte ezt a találkozást, ahogyan te.

Akinek egy találkozó ilyen mély nyomokat hagy a lelki világában az nagyon keres egy kapcsolatot. Lehet, hogy ezt látta meg a fiatalember és futott világgá.

ma 10:17
Szerintem nem a megtörténteket kellene elfelejtened, hanem a reménybeli meg nem történteket, amiket elképzeltél. Szerintem azt sajnálod, ami lehetett volna ebből a találkozásból. Ez pedig nem valós, csak vágyakozás rá a részedről. Ezt kell elengedned. Ami pedig valóban megtörtént, arra jó érzéssel gondolni, hogy megtapasztalhattad.
5. srcrss (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:13
Igen, látom, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz egy semmiségnek. Megértem, hogy rosszulesik, hogy szó nélkül letiltott, de mégis mit akarsz elfelejteni? Nem történt semmi.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Srcrss)
ma 10:08
Tudod valakinek az egy találkozó is sokat tud jelenteni.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:04

Ne bánkódj,,vagy ne sokáig.

Ezt úgy hívják ismerkedés,,vagy összejön vagy nem,,persze nem szép szó nélkül lepattanni,,de sokan nem veszik nem veszik a fáradtságot hogy nemet mondjanak.

A másik oldala az hogy sokan nem értik meg a,nem, jelentését.

Elmúlik,,ha nem agyalsz rajta.

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 10:00
Milyen emlékek? Csak egyszer találkoztatok. :D Mi történt? Mit kell elfelejteni?
Nem régen megismerkedtem buliban egy fiúval,jól alakult minden,majd egy ideig beszéltünk,már a talit is megbeszéltük. De előtte lelépett,nem reagált ha írtam is,elolvasta utánna letiltott. Nem tudom miért,de ennek ellenére még mindig vannak bennem érzelmek iránta,ha valakivel ismerkedem mindenkiben őt keresem,és negatív hangulatom lesz hogy ő nem olyan. Miért lehet ez? Még mindig hiányzik a jó emlékek vele,miér lépett le mikor minden jól alakúlt? Igaz hogy fiatal volt 19 de akkor sem kellett volna így reagálni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook