Hogyan született a Barbie baba? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan született a Barbie baba? (Napi érdekes)
4. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Ikebana3)
jún. 20. 17:18
A Barbie nem is babusgatásra, fürdetésre készült. Pont azért lett hogy ne csak ennyit lehessen vele csinálni. Én nagy Barbies voltam. pár brazil szappanopera megirigyelhetné a sztorit amiket játszottam....😀
3. Ikebana3
jún. 15. 16:00
Nekem volt gyerekkoromban Barbi babám, 1960 körül. Akkor még a kezében és a lábában drót ment és a sok hajlítgatástól ki is látszott műanyag lábat átszúrva. Nekem sok babám volt, tizenvalahány, mindegyiknek én adtam nevet. A Barbit én nem szerettem, mert már volt neve és amúgy egy "felnőtt nőt" nem lehetett dajkálni, fürdetni, babusgatni. Esetlen volt a maga soványságával is.Szóval hamar félre tettem.
Igen, lassan 'nyugdíjba vonul' Barbi is, ami biztosan nem azt fogja jelenteni, hogy eltűnik, hiszen mindig lesznek új gyerekek, akiknek kedvence lesz Barbi és persze Ken is :)
jún. 12. 18:41
Barbie ilyen öreg? Már ingyen utazhat Magyarországon :)
1. Zsebóka
jún. 12. 18:35
Ruth Handler 1959-ben alkotta meg a Barbie babát. Az ötletet az adta neki, hogy látta kislánya, Barbara papírbabákkal játszik és felnőtt szerepeket próbál ki. Akkoriban a legtöbb játékbaba csecsemő vagy kisgyerek formájú volt, így Ruth felismerte, hogy egy felnőtt külsővel rendelkező baba piaci rést pótolhatna.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan született a Barbie baba?
Ugrás a teljes írásra: Hogyan született a Barbie baba?
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Szombathelyen, 2008 juniusában született babák Anyukái gyertek
- Hanyadik héten szültél? És milyen súllyal született a babád?
- Hogyan kell intézni a babakötvényt, amikor megszületett a baba?
- Első normál terhesség normál szülés után mennyi időre és hogyan született a 2. babád? Simán? Császárral?