Hogyan szépülhetünk a Hold segítségével? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan szépülhetünk a Hold segítségével?
Én böjtölni szoktam a holnaptár segitségével, és tényleg sokkal könyebb olyankor. Volt, hogy úgy csináltam, hogy arra a napra nem javasolta a naptár a böjtöt..hááát,megszenvedtem rendesen. Vizsont ha akkor kezdtem bele mikor a holdnaptár is javasolta, könnyeddén kibortam a napot, nem voltam éhes,se ideges, se szédelgős. Pedig csak ittam egész nap, és mellette fizikai munkát végeztem.
Én hiszek ebben...
Sztörtelenitést,hajvágást ..stb még sose pontositottam ehhez....de lehet elkezdek komolyabban figyelni erre!
Ezt olvastam már valahol,csak még sosem csináltam,úgyhogy nem tudom,hogy tényleg így van-e?
Valaki próbálta már?
találsz holnaptárat a neten...csak ird be a keresőbe és máris kiad több oldalt is!
pl
www.holdnaptár.hu
;)))
Kedves Fruzsen!
a cikked tök jó, csak én sajna nem vagyok képben és nem tudom mikor van újhold....stb
leírnád nekem?
Előre is köszke!
Vegyük sorra mit mikor érdemes csinálnunk.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan szépülhetünk a Hold segítségével?
További ajánlott fórumok:
- Matekban segítséget kérnék, gyorsan! Hogyan kell teljes négyzetté alakítani?
- Életmód váltás? De hogyan kezdjem? Segítséget, és társat keresek
- Mitol lehet tobbnapos fulzugasa az embernek, , es hogyan lehetne megszuntetni, ha lehet doki segitsege nelkul, valamilyen hazi praktika?
- Ingatlaniroda segítsége nélkül hogyan lehet lakást eladni?
- Tiszakécskei lakosok, egy kis segítséget kérnék! Hogyan tudnánk valakit megtalálni?
- Apró praktikák, avagy hogyan fogjunk párt magunknak pl a Feng-shui segítségével?