Hogyan szabadulhatok meg végleg a herpesztől? (tudásbázis)
A Herpesz szinte mindenkivel együtt él és akkor támad, mikor legyengül a szervezet.
Olyankor lehet pusztítani amikor aktív, mert csak ekkor hozzáférhető, támadható. Pl. azzal, amit Serry írt a 2.hsz-ben. Sokféle vírusirtó gyógynövény, készítmény és fűszer is létezik.
Visszaszorítani pedig az immunrendszer megerősítésével lehet.
A kenegetés csak tüneti kezelés, bár fontos, mivel igen fájdalmas és el is fertőződhet.
Jól mondják a többiek, már örökre a szervezetedbe marad.
Amitől kijöhet:
-pszichés stressz
-fizikai megerőltetés
-fáradtság
-menstruáció
-legyengült szervezet/betegség
-erős napsugárzás
Ha már előjött herpesz elleni krém, aloe verás ajakápoló (a kettőt egyszerre hatásos).
Doki írhat fel tablettát amit kúraszerűen lehet szedni.
Ezüstkolloid-én nem ismerem állítólag jó.
A legfontosabb a fentebb leírt okokat kerülni, megszüntetni. Persze amennyire lehet...
Végleg sehogy sem.Benne van a szervezetedben megbújva és ha legyengül az immunrendszered előjön.
Erős immunrendszerre kell törekedni.
Szia!
Mit használsz rá? Kenegeted vagy gyógyszert is szedsz?
A páromnak is elég sokszor előjön, régen csak kenegette, most kezdett el gyógyszert szedni rá.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha egyszer a vírus belekerül a szervezetbe,akkor az ott is marad. Ha stressz éri, vagy az immunrendszer legyengül,akkor előjön. Én is így vagyok ezzel sajnos. :(
Így én is várom a jó tanácsokat.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szabadulhatnék meg a konkurenciától?
- Trójai vírus. Hogyan szabadulhatnék meg tőle?
- A jobb kezemen már lassan 1 éve kijött ilyen ekcémának mondott kiütés, hogyan szabadulhatnék meg tőle?
- 2-3 kg-tól hogyan szabadulhatnék meg?
- Hogyan szabadulhatnék meg az erkélyre telepedett galamboktól?
- Hogyan szabadulhatnék?