Hogyan segítsek autista gyermekemnek? (beszélgetés)
Pontosan azért írtam, amit. Te is arra erősítesz rá, hogy bizony nincs sablon boldoggá tételre, amiben a FI. kért segítséget.
Írhatom, hogy állapot, eltérés, de akkor sem a fűszeres, a pap stb. állítja fel a diagnózist, hanem az orvos.
Orvoshoz megy véleményeztetni magát az is, aki kézfej nélkül született, ettől ő is lehet egészségileg mindenkinél jobban, mégiscsak BNO kódot kap.
Sok sikert a Fiadnak az életben!
Ismerem a betegséget, 2 egyforma eset sincs.
Természetesen a család támogassa, azért család a család, segítsen, egyengesse az útját. De a szülő nem baj, ha tisztában van vele, hogy ilyen eredménnyel nem valószínű, hogy a gyermeke orvos lesz. Mint később írta,elfogadja "csak" gyermekekkel akar foglalkozni.
Az is, hogy hol nevet, hol őrjöng.
Én az 5-6 mondatból tudok kiindulni.
A 4-es átlag kevés az orvosihoz, egyébként nagyon szuper.
Az örjöngés számomra még nehezebb, ki szeretné, ha rapszódikus ember foglalkozna a gyermekével? De még a felnőtt csakádtagunkkal sem, mondjuk a betegágy mellett.
És igen, mint anya mindent megtennék én is a változásokért, de azért nagyon 2 lábon állok a földön.
Ennyi információból, ennyit tudok mondani.
Itt kész receptet nem tud adni senki,a gyermekét hogyan teheti boldoggá.
Én sosem hitegettem a gyerekem, hogy ez, vagy az sikerülni fog, ha tudtam közel sincs hozzá, de biztattam mit tegyen, hogy mi kell ahhoz, hogy az álmai teljesüljenek.
Már írtál erről, kaptál tanácsokat is.
Ha idáig boldog volt a gyerek az marad.
Nem akarlak megbántani ha az orvosa nem tudja hogyan tedd boldoggá, és főleg, mint Te édesanya nem tudod
mit kezdj vele, 5 mondatból itt, hogy tudna bárki is segíteni?
Valószínű sosem lesz pszichiáter ilyen mentalitás sál de az átlaga sem lesz elég egy orvosihoz.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan szoktassam vissza gyermekemet a saját ágyában való alvásra?
- Hogyan segítsek elsős gyermekemnek a számfogalom kialakulásában?
- Autista a gyermekem!
- Bentlakásos iskolát keresek autista gyermekemnek!Szolnok megye és környékén!
- Monor és környékén iskolát keresek autista gyermekemnek... ki tudja milyen sulik vannak erre?