Hogyan osszak be 10.000 Ft-ot? (beszélgetés)
Hehe ,nálunk is .
Most vettem ki egy egész csirkét a fagyasztóból.
A főtt hús mellé krumpli főzelék.
Megszorítás van ,nem ám megenni a főtt husit magában 😉
Szuper!
Sok mindened van/volt otthon szerencsére!
Ügyes vagy!
Abbol fozve kocsonya lesz hidegben. Az meg a gyengem. So nelkul is.
Mi folyton bolognait foztunk a baratnommel, mikor nem volt penzunk., es zolzsegeket adtunk hozza.
Mostanság spárban sikerült többször vennem tejet is, cukrot is, olajat és lisztet is.
Csúnya, de mindenből megvettem a megengedett kétszeresét. Külön blokkoltuk.
Ami érdekes, hogy a spárban itt nálunk, sosem írják ki az árát, ha rájössz, hogy az az érsapkás, akkor ügyes vagy;)
Nálunk farhát van, még cukrot is vettem a héten, viszont ársapkás tejet nem is emlékszem, mikor láttam. (Mabel után szabadon)
Anyu másból nem is szereti a csirkehúslevest.
Én is abból főzök legtöbbször evest.
Húslevesnek még nagy kedvencünk a pulykanyak.
Tejbegríz, vagy rizs.
Tojáskrém, ez kenyérre is kenhető.
Ez egy nagyon finom zabsajt: [link] Annyira lágy, hogy kenyérre kenhető, de magában is finom.
A hummusz csivseriborsó konzerből olcsó, laktató, ha kenyérrel esszük teljes értékű fehérje. Tápláló reggeli vagy vacsora, olcsó is.
A cicege nevet én Pápán hallottam egyedül eddig. :)
Való igaz, hogy a káposzta akciós most a Lidiben, úgyhogy lucskos káposztát, vagy káposztás kockát, vagy egy finom káposzta levest néhány felvágott virslivel lehet csinálni.
Vagy a farhátakból egy egyszerűbv húsleves, utána rizskoch
- ha már van otthon rizsed
A darált hús egy részéből lehet rizzsel egy paradicsomos húsgombóc v. lecsóval az már majdnem töltött paprika. Ha másik felét felfűszerezed kolbászosan, akkor lehet kenyér közé tenni és akkor meg van az uzsi.
Esetleg további ötletekért meg lehet nézni a leárazott termékek pultját is. A közeli lejáratú termékek lényegesen olcsóbbak.
Szorítok,hogy legyen elég. Olyan drágaság lett az utóbbi pár hónapban..eszméletlen.😔
Ha ennyire mgeszorultok nincs aki ki tud segíteni? Pl apuka vagy épp szüleid, testvér?
További ajánlott fórumok:
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hogyan szerezhetnék 150 000 Ft-ot?
- Te mibe fektetnél 500.000 Ft-ot?
- Milyen álmodat valósítanád meg, ha valaki adna neked 500.000 Ft-ot?
- Mit tennétek ha kapnátok 100 000 000 Ft-ot?
- Ha tévesen kapnál több ezer ft-ot visszautalnád?