Hogyan szerezhetnék 150 000 Ft-ot? (tudásbázis)
Ha rám hallgatsz hitelt sose vegyél fel mert az egy ördögi kőr!Másodállás vagy kölcsön kérsz,bár ez sem a legjobb megoldás!
Pl vasalást, ablakpucolást, takarítást...
Én csak most kezdtem elolvasni az egész"hogyan szerezhetnék 150 000-ot" Teljes mértékben egyet értek sasfioka hozzászolásával.Én is voltam már ilyen megbeszélésen, engem is etettek minden féle jóval, én is kipróbáltam egy két terméküket, förszt az a mai napig van itthon,de gondolom hogy ettől senki sem fog magasabbra lépni a "ranglérán" Voltak közeli ismerőseim is akik belefogtak, a nagy haszon reményében, de ők is felébredtek mert bele ért a kezük a bilibe Hát ennyit a nagy gazdagságról, amit más pénzéből akarnánk megszerezni .De nem akarok senkit lebeszélni erről. van egy közmondás "okos ember más kárán tanul......
Pl munkával.
Adj fel hirdetést, hogy állást vállalsz.
Inkább spórolással, de semmi esetre sem az állandóan magukat hirdető bankoktól.Volt, aki bedőlt a kezes sem kell, jelzálog sem kell ajánlattól, - de nem nézte meg, hogy mennyi a kamat.Van, aki a felvett 200000 forint helyett 12 hónap alatt 324000 forintot kellet, hogy visszafizessen.
Ezt én is szeretném tudni...
Vidd be az aranyaidat a zaciba...
Hát ez most mia MANÓ? De azért én is ajánlok mindent és mindenkinek.
Elkéne dönteni melyik legyen a gonocok klubja , ez a topic, vagy a másik? :-)
Ma itt is ragyogó idő volt:-)
Sajnálom,itt ma egész türhető idő volt.Picikénk is volt velünk a temetőkben.
Nem igazán! Lándzsás utifű szirupot adok neki, és mentolos kencével kenem a mellkasát és a hátát. Most már éjszaka nem köhög, és nappal is csak minimális. Azt hiszem lassan gyógyulunk :)))) Hétfőn már megy bölcsibe a drága!
Köszi meg vagyunk, nem sok zu van felénk:-)
Sajna már lassan még az a pici jó idő is elmúlik, felénk napok ota még a napocska sem igen süt ki.
Köszönöm szépen kérdésedet.Nagyon jól vagyunk.Kicsit mozgalmasak a napjaink.Még élvezzük a jó időt.
Felétek mizu?
Köszi szépen! Átadom neki :D
Igen, szegény nagyon köhög, és nehezen akar felszakadni neki.
Asszem soka díjaznák, ha 150 ezer az ölükbe pottyanna:-)
Mit nem adnék érte, ha én is tudnám, főleg igy karácsony előtt, no meg a lányom a szalagavató báljára menyasszonyi ruhát kell vennem, vagy bérelnem.
Gyermekednek mielőbbi gyógyulást!!!
Megfázott a drága?
Néha napján én is feljutok, de most beteg a gyermek, és hiába vagyok itthon, még kevesebbet jutok a gép elé, mint mikor melózom.
Hogy vagytok?
Igen tudom, azok a fránya galambok, nagyon megbizhatatlanok:-)
Hogy vagytok dee?
Juddyt baby küldenék pzst,de tudod a galambok....:))))))))
Nagyon:-) Már az összes pzs-m elfogyott:-)
Merre jártál? :-)
Mindenki el van tünve... :-)
További ajánlott fórumok: