Felvételinél, hogyan szerezhető meg a 260 pontos határ? (tudásbázis)
Azt hittem, csak olyan izé-szokásos dolog lesz, de most kifejezetten élvezettel tanulom még a nyögvenyelősebb tárgyakat is. Kifejezetten élvezem még azt is, amit a többiek utálnak.
Az önbizalmam is nőtt, az értelmes fiatalok társasága még egészségileg is jót tesz. Szellemileg teljes újjáéledés... :D
Bocsánat! Csak most botlottam ide megint, a felvételi óta.
Hogy Egerben nem indult a szak, azt a felvi-ben megjelent ponthatárokból tudtam meg, a szakomnál a pontszám helyén az szerepelt: "N.a." ami ebben az esetben nem azt jelentette, hogy nincs adat, hanem hogy nem indították a szakot mégsem.
Miskolcra járok most is. És imádom, és egyáltalán nem bánom, hogy oda vettek fel!
Már a második félév tart, az elsőt 4,5-ös átlaggal sikerült zárnom.
Vanessza: az első diplomám lesz.
Hello!
Én is Egerbe felvételiztem. Azt honnan tudod, hogy nem indul a szak?
Igen, és jött az SMS, de előtte már megvolt a felviről a ponthatár.
A saját pontjaimat már tudtam, amit a kalkulátorral kiszámoltam, annyi lett hivatalosan is.
Sajnos Egerben mégsem indult a szak. Miskolcra vettek fel, de most nézem, valami szépséges ott az az Egyetemváros!
Igen, csak ez a magyarázat lehet.
De hát mit is tudnál segíteni, ha nem vették fel?
én is erre gondoltam, mert mondtam neki , hogy menjen be a felvire de ő megvárja a határozatot.
Tavaly az egyik barátnőm is jelentkezett, őt sem vették fel, bement és kiderült, hogy az érettségijét még fel sem dolgozták, később persze felvették mert volt még hely
Nekem sikerült. Mivel régen érettségiztem, az érettségi pontjaimat duplázták meg.
Nyelvvizsgám is van, szintén régi, de felsőfokú szaknyelvi.
Emelt szintű érettségit most tettem a szükséges tárgyból, és az jelesre sikerült.
Így 374 pontom lett, és a szakomhoz 260 a ponthatár.
Azt kell mondjam, nem tanultam agyon magam.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Fizetési határidő a banknál - pontosan mit jelent?
- Egyetemre felvételi plusz pontok miből adódnak? Van ahol 300-400 pont a határ.
- Tudja valaki, hogy mennyi volt a felvételi ponthatár 2010-ben a gyöngyösi Vak Bottyán Szakközépben informatika ill. elektrotechnikai szakra?
- Hány pontos felvételit kell írni egy gyereknek, hogy bejusson egy átlagos, hatosztályos gimnáziumba?