Hogyan szerezhetem vissza azt a férfit aki az életemet jelenti a mai napig? (tudásbázis kérdés)
Azt írod,napi szinten kommunikáltok,és hogy keresi a társaságodat.Nahát akkor kérdezz rá az összeköltözésre,kertelés nélkül,mondd el az indokaidat(hiányoztok egymásnak,ha babát szeretnétek,itt az idő,benne vagytok a korban stb)
ha kibúvót keres,húzódozik,ne foglalkozz vele a továbbiakban,keresd az igazit!Különben addig keresgeted,hogy már tényleg kifutsz az időből...
Egy autót lehet egy ffit ha az igazi ffi...sehogy sem
Kellene már válaszolnod, ha komolyan inditottad ezt a fórumot, ha nem, akkor sikeresebb folytatást kivánok...
Szóval? Hogy teltek az ünnepek? Együtt? Külön?
én 250 km költöztem a páromért pestről vidékre 20 évig voltunk boldogok:-) nem volt könnyú dönrés hisz a barátaim családom pesten maradt de ő kárpotolt érte
Valasz Ildiko29 felszolalasara.
Nem szereznem vissza.Csak a toltott kaposzta jo felmelegĂtve.Keres uj kapcsolatot.Olyat aki megĂŠrdemli,hogy szereted.Sok sikert hozza.
lonix
A Párom és köztem 210 km távolság volt. 3 hónap után hozzám költözött. Az első 1-2 hónap nehéz volt anyagilag, amíg nem talált munkát, de megérte... most 8 hónapos a Babánk. :) Úgyhogy hajrá a költözéssel, minden megoldható, ha az ember nagyon akarja!
Szia! Ha az ünnepek is egymás nélkül telnek, elgondolkoznék, én is az életet jelentem-e neki? Hasonlóak-e az érzései, vagy csak hiteget? Azért tettekre is szükség van....vannak olyan pasik, akik mindig a szüleik biztonságában szeretnének élni, a lakást együtt is felújithatnátok! Szóval én, de könnyű nekem érzelmek nélkül beszélni, lassan lemondanék róla, mert a nagyszülői gyász, azért nekem gyanús, és az is, hogy arra is gondolt, talán meg sem várod....szóval, ő elengedne? neki nem fontos annyira? tudom, a korod is hajt a családalapitás felé, de nyisd ki a szemed, és próbálj meg reálisan látni...az a kis gikszer közöttetek valóban ekkora távolságtartásra kötelez valamelyik félt?
Kedves Ildikó!
sok sikert ,kitartást és boldogságot kívánok...hajrá...:)
Személyes ontaktus is van 2,5 éve ismerem már és mindenképpen én költöz6öm majd csak még épp lakást ujjittaqt fel csakédot szeretnénk a közeljövőben mert ő 35 én 33 éves vagyok és nagyon sokáig nem várhatunk már.
gondolom annyi kell, hogy vagy talál munkát ott, ahol te laksz, vagy felajánlja, hogy te költözz hozzájuk. mindkét verzióval a pasinak kéne előhozakodni, de ha olyan típus vagy, rá is kérdezhetsz, hogy mit tervez a jövőben.
de ha csak interneten meg telefonon kommunikáltok akkor azért előbb randizni meg ismerkedni kéne, nem egyből elköteleződni. nem várhatod tőle, hogy alig ismerve téged magához költöztet, eltart, stb.
Ne tedd magad függővé ettől a férfitől. Más vezéreljen.
Ott akadt el a dolog hogy neghalt a nagymamája és elég nehezen dokgozta fel de hála istennek feldolgozta és most kacsingat vusszzafelé mert jéjött hogy jü volltam hozzá csak azt hitte hogy nem várom ki amig lejár a gyíászidőszak és egy ideig nem mert megkeresni.
az ilyesmi nem "megtörténik", mint a nyári zápor, hanem az ember eldönti, megszervezi, aztán megcsinálja :)) hol akadtatok el?
én is nagyon remélem hála istennek támogatják és rendkivűl toleránsak minden tekintetben.
ha a szülők is támogatják a dolgot akkor menni fog szerintem:d
Hallottunk már mind a ketten csak eddig még nr, történt meg de remélem nem vűrat tul sokat magáéra
hát költözésről még nem hallottatok?:D
Csak ne lenne ekkora távolság közöttümk 250km nem itt van de egy tény hogy egymás nélklül az életünk üres
hát akkor sinen vagytok:D
Tartim vele a kapcsolatot és végtelenül tisztel a mai napig is nem tartom kizártnak hogy egy szép napon megjekenik ismét de akkor éb bleszek a legboldogabb és mivel keresi a társaságom igy ennek ugy érzem vab jövője még. és rendkivül keressük egymás társaságát
tartod vele még a kapcsolatot beszéltek? lehet hogy egy hiányzolra jönne ujra nem?
a távolságra hivatkozott akkor ennek idestova2 éve és egyikünk se tudott más társ felé lépni
van egy nagy szerelmem aki a mai napig az életemet jwlenti és szeretne megállapodni mellettem állitása szerrint csak volt köztünk rgy kis gfixer . nap mint nap beszélünk neten csak sajnos egy a dolog van ami miatt nem tudom gigyan tuvábgb 250 km választ el bennübket egymástol nekem sincs és neki sincs senkije a a szülkeivel rendkivűl jó a kapcsolatom mit tehetek hogy boldogok lehessübk ujra egyött? Üres az életünk egymás nélkül nagyon sokat köszönhetk neki és a szüleinek nélküle üress az áletem és viszont is ezt még a szüllők is állitják. Volt néjány kezdetleges kapcsokatom, de egyikbe se volz megy annyira az öszhang mint abban és a mai napig is végtelenül tisztrljük egymást és ez a szerelewm. Mit tehetek hogy minden a régi lrhesen?
Vagy szép szóval, vagy ha nem megy, akkor erőszakkal.:DDD
Hogyan szerezhetem vissza azt a férfit aki az életemet jelenti a mai napig?
További ajánlott fórumok: