Hogyan lehet megállapítani törülköző vásárlásakor, hogy jó nedvszívó lesz-e? (tudásbázis)
ha megbízható helyen vásárolsz, akkor nem fogsz olyat venni amit nem szerettél volna...
(itt lehet elgondolkodni, hogy akkor most mi az olcsó, ha kevés pénzért veszel rosszat, vagy kicsit többért de jót)
minden terméken kell, hogy legyen címke.
amin nincs, az már eleve egyfajta minőséget jelez (nem jót), olyat nem veszek.
amúgy meg lehet látni, érezni hogy mi az ami pamut és mi az amiben műszál is van. (pl a kínai cuccok jellemzően olyanok, hogy sokban benne van hogy 100% pamut, de műszál is van benne :/ . egyébként ezt a bőrön is lehet érezni, ha ruháról van szó...)
1. pamut legyen
2. minél nehezebb (vastagabb)
szerintem inkább figyelni kell a márkásabb törölközők mikor akciósak, és akkor venni, nem a piacon, ami talán olcsó, de szinte biztos hogy rossz minőségű
Lehet, hogy gagyi tipp, de én összedörzsölöm a félbehajtott törölköző anyagát, ha nagyon "csúszós", akkor nem fogja színi a nedvességet...
Egy próbát megér!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Fényképről megállapítom
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Házszám vásárlása
- Jár valamiféle kedvezmény szakértői bizottság alapján megállapított diszlekszia, diszgráfia után?