Hogyan lehet leszoktatni egy három hónapos babát arról, hogy marja az arcát? (tudásbázis)
9. winny
2008. júl. 28. 15:36
A kisbabának legyen egy mintás pl.pöttyös kendője.Szivesen nézegeti rágogatja.Elfoglalja a kis kezét és nem balesetveszélyes.
8. Diana80
2008. febr. 25. 14:46
Szia,
Az en fiam akkor csinalja amikor almos, faradt, vagy mar nagyon ehes.
Nalam a kovetkezo valt be: nem varom mig annyira ehes lesz hogy kaparja magat, mar elotte megszoptatom.Napkozben amikor latom hogy nyugos,almos, odaulok melle es addig fogom a kis kezeit amig el nem alszik( szerencsere eleg hamar elalszik ). Este ugyanez + olyam halozsakot adok ra aminek jo hosszu az ujja es rahuzom a kezfejere. A kesztyu nem valt be, mindig lecsuszott reggelre. Ja en is 2-3 naponta vagom a kormet.
7. judyt00032
2008. febr. 25. 13:29
Én is óvatosan maniküröztem amikor aludt!Szerintem leszoktatni nem lehet még túl pici!
6. _kleo_
2008. febr. 5. 20:58
Nekünk is a kis kesztyű vált be. Én már a kórházban ráhúztam a kezére, mert gyönyörűen dekorálta magát, akkor pedig még nem hagyták a körmét levágni.
5. Lauri09 (válaszként erre: 3. - Kathlee)
2008. febr. 5. 09:17
Szia!Nekem ez bevált,igaz kicsit fura volt.Húzz zoknit a babád kezére.Olyat amiben tud fogni.
4. Kedveske
2008. febr. 3. 22:22
Leszoktatni szerintem sehogy, majd kinövi...én annak idején egy kicsit megreszelgettem a "karmocskákat". Vettem olyan polírozós körömreszelőt és azzal csináltam, amikor aludt. Nekem bevált.
3. kathlee
2008. febr. 3. 13:49
Köszi a tippet, sajna ez nekünk nem vállt be. A körmeit két naponta vágom, mert nagyon nő neki.
2. kismarcsi
2008. febr. 3. 13:46
Adj a kezébe valamit pl.textil pelus darabot,vagy probálkozz több fajta anyaggal.csak vigyázz nehogy a szájába tömje,vagy magára tekerje.minden esetre a körmeit vágd le.
1. kathlee
2008. febr. 3. 13:16
Hogyan lehet leszoktatni egy három hónapos babát arról, hogy marja az arcát?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne leszoktatni egy hároméves gyereket az éjjeli pelenkáról?
- Hogyan lehet leszoktatni egy 15 hónapos babát arról, hogy megüssön, akár játékból akár méregből?
- Hogyan lehet a babát leszoktatni a ciciről (egészségügyi okok miatt) és rábírni, hogy tápszert igyon?
- Hogy lehet leszoktatni a 7-8 hónapos babát arról, hogy este szoptatás közben aludjon el?
- Hogy lehet leszoktatni, egy 19 hónapos babát a cicizésről?
- Hogy lehet leszoktatni a babát a cícizésről?