Hogy lehet leszoktatni a babát a cícizésről? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem 2 évesen kellett leszoktatnom Antibiótikumos kezelés miatt ugyanis beteg lettem.
Nagyon féltem hogy a lányom hogy fogja kibirni,hisz majdnemhogy csak anyatejet evett.
De megmutattam neki a receptet amin az orvos felírt ,és elmagyaráztam neki hogy nem cicizhet mert ő is beteg lesz.Én is rögtön kakaóval kináltam de nem kérte inkább elaludt mindkettő nélkül,persze nem éhesen.Kicsit nyüszögöt,de nem sírt.Másnap mikor cicizhetnékje volt már ő mondta hogy nem szabad.És meg kérdezte Mi történt anyukával?Itt már elfogadta a kakaót!
Úgy sajnáltuk,de ők olyan okosak,és megértik.
Minden nap kérte mutassam meg neki a ciciket,adott rá egy puszit és kész.
Most 2,5 éves és nagyon cumis lett,nagyon hiányzik neki a cici,már 2 cumival mászkál ha álmos és az egyiket az orrához dörgöli,gondolom a bimbó érzését utánozza.Kakaóval kell és kakaóval fekszik,sajna a székletét megfogja,de nem tudja elhagyni.Cumisüvegből nem iszik csak csőrős pohárral.A cumi viszont a mindene.
Én mig kicsi volt ülve szoptattam párnára fektetve,de mikor már nagyobb volt akkor én is csak oldalra feküüdve tudtam megetetni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszoktatni egy 15 hónapos babát arról, hogy megüssön, akár játékból akár méregből?
- Hogyan lehet a babát leszoktatni a ciciről (egészségügyi okok miatt) és rábírni, hogy tápszert igyon?
- Hogy lehet leszoktatni a 7-8 hónapos babát arról, hogy este szoptatás közben aludjon el?
- Hogy lehet leszoktatni, egy 19 hónapos babát a cicizésről?
- Hogyan lehet leszoktatni egy három hónapos babát arról, hogy marja az arcát?
- Hogyan lehet leszoktatni egy 7.hós babát az ölben létről? Kezdődő gerincsérv, és nagyon nehéz egész nap...