Hogyan lehet egy 3,6 m átmérőjű medencét tisztán tartani? Kb. 4 nap alatt csúszós lesz az alja:( (beszélgetés)
kútvizet használtunk!
Porszívózás: slag bele, megszívód a kilógó végét, és elkezd folyni, a medencében lévő végével, meg úgy, mint a porszívóval szívod a medence aljáról az üledéket.
pár üveg hypo? az nekem durvának tűnik... abban nem fürdetném a gyerekeket.
A másik még:a vízforgató szűrőjét is naponta pucolni kell! Szétszedni, kimosatni és újra összerakni, a szűrő részén belül is rengeteg trutyi marad...
Nekünk a gyári tetejét elég hamar szétszívta a nap, és elrepedt. Tökéletes rá a festékboltban kapható vastagabb takaró fólia. Klórtabi, algaölő, vízforgató és egész nyáron nem kell cserélni!
De a zöld diót még nem hallottam, az miért jó???
Onnan keltek ki a szúnyogok?? Jesszus. :SS
A miénk kristálytiszta. Ha picit opálosodik, netán zöldül, éjszakára dobok neki egy klórsokkot, vagy beleöntök pár üveg hipót. Szűrő, vízforgató időkapcsolóval működik, tehát folyamatosan ki-be kapcsol.
Porszívózni medenceporszívóval szoktuk.
2éve?? hű!
a mienknek is van teteje, de azon gyárilag vannak lyukak, már tavaly sem értettem miért,mert így az eső és a por+ bogarak, levelek is bellestek, nem beszélve arról, hogy a szunyogok is ott tanyáztak, onnan keltek ki a lárvák:(
bocs, közben épp néztem, hogy van már egy ilyen fórum:)
mivel kell kiszívni az alját? mivel "porszívózzátok" ki?
Igen, le kell takarni.
Eső, növény stb ne essen bele, nap ne "durrantsa" be.
Ja, mi 2 éve raktunk bele vizet, azóta az van benne!!!
5x3 méteres, tehát nem kicsi.
Vízforgató-szűrő-vegyszerezés-takarítás-porszívórás.
Nekünk sosem nyálkás az alja.
A miénk is ekkora, klór+algaölővel tisztítom, éjjelre letakarom és időnként kiszívom belőle a koszt ami az alján van.
Most 3 hete benne van a víz, de még mindig kristálytiszta :)
klór, algaölő... 4,5 m-es medence 3-4 hétig jó volt vele. Viszont az tény, hogy a gyerekek, ha belehordják a maszatot , homokot stb gyorsan tönkremegy a víz. Tapasztalat:)
éjjelre meg betakartuk mindig a tetejével.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a krómozott mosogatót tisztán tartani? /állandóan foltos/
- Inox gázfőzőlapot hogyan lehet tisztán tartani?
- Rattan papasan fotel párnáját hogy lehet tisztán tartani, lehet rá huzatot kapni?
- Akril kádat mivel lehet könnyen tisztán tartani?
- Tudja valaki hogyan kell a jacuzzi vizét tisztán tartani, fertőtleníteni?
- Nem tudja valaki, hogy most hol lehet akciósan Intex medencét vásárolni, min. 3 méter átmérőjűt?