Hogy lehet a krómozott mosogatót tisztán tartani? /állandóan foltos/ (tudásbázis kérdés)
Ez így van,én is már csak akkor teszem rendbe,ha tudom,hogy már nem fogok ott pancsolni. :)
Egyébként szerintem az is számít,hogy minőségi vagy egy gagyi darab.
Vagy hideg zsíroldó vagy cif inox tisztítója.(Másra úgysem jó)Felváltva használom.
De szerintem a legfontosabb,hogy minden használat után szárazra kell törölni.
Ezért jó a kör alakú mosogató,mert egy mozdulattal körbe lehet törölni:))))
Csak szárítom kizárólag!!!!
Aha,én is pont így ,ügyesek vagyunk!:o))
Egyébként nekem van benne egy műanyag alátét alul,pont azért,hogy ne legyen összekaristolva.
Nagyon kényes vagyok erre egyébként,mert nyitott konyhánk van,ezért-ha nem lennék rá igényes-akkor is feltünő lenne az elhanyagoltság.
Nem megbántani akartalak, elnézést kérek ha ez jött le, távol áll tőlem!
Amikor áttakarítom az enyém is gyönyörű, de én akkor is látom rajta hogy használt.
Mosogatni tudtottam csak egyféleképpen lehet : belerakod a mosogatóba, vizet engedsz, mosószert és mogogatószivaccsal vagy kendővel elmosod, majd leöblítad az edényeket, aztán vagy leszáírtítod vagy eltörölgeted.
Sajnálom,pedig igaz!
Talán másképp kellene mosogatnod,mert nekem nem látszik.
A 6.hsz.is engem igazol! :P
Nem nagy képűségből írom,de az enyém-igaz,hogy még csak 5.éves-,de olyan,mint az új.
A "békás"ecetes tisztítót használom mostanában,környezetbarát.Ja,és szárazra szoktam törölni!
Mindenki azt hiszi,hogy vadi új.Sajnos ezt a fajtát elég problémás rendben tartani.
További ajánlott fórumok:
- Ellepik a hangyák a mosogatótálcát, mit tehetek ellene?
- Gránit mosogatótálcával kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Érdemes venni?
- Műanyag edényekre is hatásos zsíroldó mosogatót ismer valaki?
- Ömlik a mosogatógépből a hab, elfogyott a tabletta, ezért folyékony mosogatót tettem bele. Mit tegyek?
- Kb 2 hetes rozsdamentes mosogatótálcán szürkés foltok jelentek meg. Mivel tudom eltávolítani?
- Kerámia mosogatótálca mennyire kényes, illetve "törékeny"?