Gránit mosogatótálcával kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Érdemes venni? (tudásbázis)
Bírja. Az enyém már 14 éves lesz, sötétszürke (majdnem fekete), semmi baja nincs, könnyű a tisztán tartása.
A hozzá tartozó csapot kb. 2 éve cserélni kellett.
Itt találhattok még hasznos információkat, valamint gránit mosogatókat, csaptelepeket rendkívül széles választékban!
nekem is az van sötétszürke és nagyon szép kis apró színes csillámok vannak benne, én soha nem vennék más milyet csak ezt, a krómozottal nem lehet 1 napon említeni, igaz nem olcsó, de valóban megéri az árát és a konyha dísze lesz, főleg ha még dizájnos a csap is, mint nekem.
most látom itt az oldalon fenn a hírdetést a TEKÁ-tól, mi ott vettük.
Anyuéknak az van,és szuper!!!
A következő házamban tuti ilyen lesz!!!
Nekem is fekete gránit mosogatóm van, másfél tálcás, hozzávaló csappal. A csapot ki lehet húzni és gommbal "zuhanyozósra" állitani.
3 éves, nyagyon szeretem.
Biztos hogy jobb, mint a rozsdamentes, vagy a zománcos. Azok, akárhogy vigyázol, egy idő után nagyon csúnyák, karcosak, mattok, kopottak lesznek.
Szerintem megéri az egyszeri, nagyobb beruházás.
Ez komoly?
Akkor én is ezzel próbálkozom majd az új konyhámban.
És nem karcolódik, vagy ilyesmi?
Sziasztok! A konyhánkba gránit mosogatót szeretnék. Igaz kicsit drága, de talán nem olyan ronda, mint a hagyományos fém mosogató, amin egy csepp víz is foltot hagy.
Van valakinek tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Nem szabad komolyan venni egy kapcsolatot sem.
- Exem exével felvenni a kapcsolatot?
- Licitáltam egy aukciós oldalon, nyertem. Az eladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert időközben fel lett függesztve. Mi a teendő?
- Mi a véleményetek a pg53 mikroszkóppal kapcsolatban? Megéri megvenni vagy inkább az ovu teszt?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- Pyragranite gránit mosogatótálcáról tapasztalatok?