Licitáltam egy aukciós oldalon, nyertem. Az eladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert időközben fel lett függesztve. Mi a teendő? (tudásbázis kérdés)
Érdekes, amit irtok. Felfüggeszthették, mert olyat tett, ami szabály ellenes. Ha lejár a felfüggesztés, akkor tudsz vele ott újra kontaktust létesíteni. Viszont a megadott telefonszémot sem veszi fel, ez fletébb fura.
Ha nem fizettél semmit, hadd, komolytalan, jah, maximum negativan értékelsz.
Nekem meg lett volna egy ilyen talim. Megbeszélt ídőben ki volt kapcsolva a telefonja, SMS-re nem reagált. Két óra múlva felhívott, de mikor felvettem a telefont letette, - gondolom megcsörgetni akart csak.
Na, de kérdem Én, milyen már ez???
Köszönöm a válaszaitokat. Így teszek. Én lettem volna az első vásárlója, de sajnos így jártam.
Egyébként nekem is karácsonyra kellett volna.
Szia!
Én is csak azt javaslom,amit a többiek,vagyis ha nem tudod elérni a megadott elérhetőségek egyikén sem,ráadásul az eladó inaktív is lett időközben,minősítsd negával,v semlegessel,és keress másik ajándékot.Mivel TE nem tudod elérni-hiába próbálkozol-nem érhet hátrány.
Szia!
Én is így jártam most:-(
Miután megnyertem egy 8000ft-os terméket felfügesztették,nem tudom felvenni vele a kapcsolatot.telefont nem veszi fel az üzenetre nem válaszol.Nekem azt irta a t...-v...próbálkozzam mégy e-maillal ha nem válaszol értékeljem negatívval és tekintsem semmisnek a vételt.De ettől nem lesz meg a lányom karácsonyi ajándéka.
Ilyenkor a jutalék szokott a gond lenni, de nézd meg az értékeléseit!
Az aukción való licitálással kötelezted magad, hogy megvásárolod a terméket. A kapott levélben (Gratulálunk, megnyerted az aukciót...) minden elérhetőség meg van adva. Amúgy 2 hét van a kapcsolatfelvételre, bármikor jöhet olyan helyzet, hogy napokig nem jutsz net elé, stb. Nem tudom, hogy hány napja nyertél, de próbálkozz, írj neki több levelet, esetleg egy sms-t is megérhet a dolog, ha annyira szeretnéd a terméket! :)
Ha nem reagál, akkor írsz egy negatívat, és ennyi!
Fogalmam sincs mi lett vele. Most írtam az aukciós oldalnak is. Az többi futó aukciója sincs már meg, azokat is eltávolították. Mi van ilyenkor szerintetek? Köteles vagyok átvenni az árut később?
Lehet hogy csak ideig-óráig van felfüggesztve?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?